Χίος, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μειωμένο ενδιαφέρον για τις θέσεις στ' Αγιάσματα

Το υδροθεραπευτήριο θα λειτουργήσει από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Χρύση
Τρί, 25/06/2019 - 14:24

Σε αναζήτηση 4 εργαζομένων εξακολουθεί να βρίσκεται η ΔΗΚΕΧ για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης λήγει την Παρασκευή, με τον πρόεδρο της δημοτικής εταιρείας, Κλέαρχο Χρύση να γνωστοποιεί ότι μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον υποψηφίων είναι μικρό και κυρίως το πρόβλημα εστιάζεται στην κάλυψη των 2 θέσεων λουτρονόμων, μιας και απαιτείται καλή γνώση αγγλικών καθώς και δίπλωμα που θα πιστοποιεί τη γνώση πρώτων βοηθειών.

Να σημειώσουμε ότι η διάρκεια πρόσληψης είναι 4 μήνες με έναρξη του υδροθεραπευτηρίου από την 1η του Ιούλη, με τον κο Χρύση να δηλώνει κατηγορηματικά ότι ακόμα κι αν δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις που προκηρύχθηκαν η δομή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/09/2019 - 17:47

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Φορέα: τουρισμού Χίου με την παρακάτω σύνθεση:  Πρόεδρος: Νεαμονίτης Αυγουστής, Αντιπρόεδρος: Πάσσας Γεώργιος, Γραμματέας:Συράκης Ιωάννης, Υπεύθυνη Οικονονικών:Μαϊστράλη Αντιγόνη, Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Μούνδρος Κωνσταντίνος, Μέλη: Νέος Ιωάννης, Τσουρή Ευτυχία. Αναπληρωματικά Μέλη: Τομάζου Μαρκέλλα, Μπενοβίας Γεώργιος, Παλαιοπάνου Παρθενία, Ατσάλης Γεώργιος.