Χίος, Κυριακή 5 Ιουλίου

Ν.Νύκτας: "Συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον του τουρισμού"

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 15/05/2020 - 14:41

Συγκρατημένα αισιόδοξος για το τουριστικό μέλλον του Βορείου Αιγαίου εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας μετά την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Τουρισμού, παρουσία και του αρμοδίου υπουργού Νίκου Θεοχάρη.

«Καταθέσαμε όλοι την αγωνία μας για το μέλλον των επιχειρήσεων τουρισμού και λάβαμε την διαβεβαίωση ότι άμεσα θα γνωστοποιηθούν τα μέτρα λειτουργίας των τουριστικών επιχειρησεων», ανέφερε ο κ. Νύκτας, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι η Ελλάδα θα πάει καλυτέρα από άλλες χώρες στον τομέα του τουρισμού.

«Ο τρόπος με τον οποίο η χώρα μας αντιμετώπισε την πανδημία του Κορωνοϊού θα βοηθήσει σημαντικά στο να έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 05/07/2020 - 09:47

Η πρώτη μαζική άφιξη τουριστών για το φετινό καλοκαίρι στο νησί μας έγινε χτες Σάββατο 4/7 στο λιμάνι Μεστών.

Το Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Chios εγκαινίασε το νέο καλοκαιρινό δρομολόγιο Πειραιάς-Μύκονος-Μεστά-Σίγρι Λέσβου φέρνοντας 347 επιβάτες και 107 ΙΧ.

Να σημειώσουμε ότι είναι το μοναδικό ημερήσιο δρομολόγιο από Πειραιά προς Χίο για το φετινό καλοκαίρι και είναι η πρώτη φορά που συνδέεται η Χίος με τη Μύκονο σε λιγότερο από 3 ώρες ταξίδι.

manoyvra_blue_star_chios_sto_limani_meston