Όχι την Κυριακή, αλλά….

Παρ, 24/10/2014 - 15:47

Παραμένει στη θέση του για μη άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου, όμως η ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το προβλεπόμενο, βάσει νόμου, άνοιγμα της Κυριακής 2 Νοεμβρίου, αναφέρει επίσης ότι όσοι θέλουν να λειτουργήσουν μπορούν να το κάνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει:

"Αγαπητοί συνάδελφοι,             

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφουγκραζόμενο την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μας (οι οποίοι δεν προτίθενται να ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 2 Νοεμβρίου), προτείνει στα μέλη του να κρατήσουν «κλειστές» τις επιχειρήσεις τους κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εκπεφρασμένη άποψη του Εμπορικού Συλλόγου, τέλος είναι να δοθεί η δυνατότητα να επιλέγει η οικεία Περιφερειακή Ενότητα κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης του Εμπορικού Συλλόγου αναφορικά με το ποιες Κυριακές θα έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας τα εμπορικά καταστήματα.

Σας ενημερώνουμε ωστόσο ότι βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου, υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να λειτουργήσει το κατάστημά του την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γραμματέας

Μικές Κριμιζής                                                                            Αντώνης Παππάς"

Σχετικά Άρθρα