Οι διακοπές μας... αλλιώς!

Ναταλία Γερμανού, Στέλιος Ρόκκος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Αυτιάς, Χριστόφορος Μερούσης, αλλά και Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστούν στην τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 10/06/2020 - 18:02

Την παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς» πραγματοποίησε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, παρουσία εκπροσώπων αρκετών φορέων. Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών στα νησιά της Λήμνου, της  Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Ικαρίας, αλλά και των μικρότερων όπως τα Ψαρά, οι Οινούσσες, οι Φούρνοι και η Θύμαινα.

Δημιουργήθηκαν συνολικά 6 τηλεοπτικά σποτς και αντίστοιχα ραδιοφωνικά, τα οποία από σήμερα θα αρχίσουν να «παίζουν» στο διαδίκτυο και τις επόμενες ημέρες σε σταθμούς περιφερειακής αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας. Πρόκειται για σποτς που ετοιμάστηκαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού, στοχεύοντας στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού.

Πρωταγωνιστές τους, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, άνθρωποι των νησιών που είναι γνωστοί από τον ευρύτερο χώρο της showbiz και συγκεκριμένα τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αθλητές.

Για το τηλεοτπικό σποτ της Λέσβου επιλέχθηκε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, ενώ για το αντίστοιχο της Λήμνου ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος. Στο σποτ της Χίου πρωταγωνιστεί ο μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης, στης Σάμου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ενώ στης Ικαρίας η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Επιπρόσθετα, δημιουργήθηκε και ένα έκτο τηλεοπτικό σποτ συνολικά για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ως ενιαίου τουριστικού προορισμού, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιμή Ντενίση, που μάλιστα πριν την πανδημία προγραμμάτιζε τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο νησί της Λέσβου.

Ο κ. Μουτζούρης τους ευχαρίστησε θερμά για το γεγονός ότι δέχθηκαν να συμμετέχουν στην καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου αφιλοκερδώς, προβάλλοντας ουσιαστικά τα νησιά από τα οποία κατάγονται σε ένα ευρύτερο κοινό και μάλιστα προσεχώς μέσα κι από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Την παρουσίαση της καμπάνιας έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Μεταφορών κ. Νίκος Νύκτας, που στάθηκε στα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές κάθε νησιού ξεχωριστά, τονίζοντας την πολιτιστική τους ταυτότητα, τα παραδοσιακά τους προιόντα, αλλά και τα σημεία αναφοράς τους στο χρόνο. Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη βρισκόταν και ο Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλας, που στο πρόσφατο παρελθόν διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, επισημαίνοντας πως το αν η καμπάνια είναι καλή θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, δηλώνοντας ωστόσο κολακευμένος από την πρόταση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και συγκεκριμένα του Κώστα Μουτζούρη.

Πηγή: stonisi.gr

diafimisi_perifereias_voreioy_aigaioy

Σχετικά Άρθρα