Πώς αξιολόγησαν οι τουρίστες τα ξενοδοχεία των νησιών

Σάβ, 02/09/2023 - 08:24

Στο μηνιαίο δελτίο του INSETE, όπως σημειώνει το Νησί της Μυτιλήνης, καταγράφεται πως βλέπουν οι τουρίστες τα ξενοδοχείων των νησιών του Αιγαίου. Πρόκειται για αξιολογήσεις μιας σειρά επιμέρους κατηγοριών που δείχνουν το επίπεδο ικανοποίησης των επισκεπτών. Επίσης δείχνουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των ξενοδοχείων κάθε νησιωτικής περιφέρειας. Οι δείκτες αυτοί δείχνουν πως τα ξενοδοχεία του βορείου Αιγαίου έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Στην κατηγορία σχέση ποιότητας - τιμής στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Κυκλάδες με 94% και ακολουθούν η Κρήτη με 88% και οι Ιόνιοι Νήσοι με  86%. Έπεται το Βόρειο Αιγαίο με 85%.  Στην τελευταία θέση βρίσκονται τα Δωδεκάνησα με 84%.

Στην κατηγορία δωματίου στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Κυκλάδες με 93% και ακολουθούν η Κρήτη με 86% και οι Ιόνιοι Νήσοι με 84%. Έπονται  τα Δωδεκάνησα με 81%. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Βόρειο Αιγαίο με 77%.

 Στην κατηγορία της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο με 96% αντίστοιχα και ακολουθούν η Κρήτη με  92% και οι Ιόνιοι Νήσοι με 90%. Στην τελευταία θέση βρίσκονται τα Δωδεκάνησα με 88%.

Στην κατηγορία της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Κυκλάδες με 98% και ακολουθούν η Κρήτη με 91%, οι Ιόνιοι Νήσοι με 90%  και τα Δωδεκάνησα με 89%. Στην τελευταία θέση βρίσκονται το Βόρειο Αιγαίο με 84%.

Στην κατηγορία της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Κυκλάδες με 96% και ακολουθούν η Κρήτη με το Βόρειο Αιγαίο με 90% αντίστοιχα οι Ιόνιοι Νήσοι με 89%. Στην τελευταία θέση βρίσκονται τα Δωδεκάνησα με 88%.

Στην κατηγορία φαγητού - ποτού στην πρώτη θέση βρίσκονται η Κρήτη με 87% και ακολουθούν οι Ιόνιοι Νήσοι με 85%. Ακολουθούν τα Δωδεκάνησα με 80%. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται το Βόρειο Αιγαίο με 75% και οι Κυκλάδες με 71%.

Σχετικά Άρθρα