Χίος, Κυριακή 21 Ιουλίου

Προσεχώς συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Χίου;

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 17/04/2019 - 14:47

 Στην δημιουργία ενός συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών της Χίου, προσανατολίζεται το Επιμελητήριο, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος του, Παντελής Λεγάτος, το ελαιόλαδο του νησιού μας έχει ξεχωριστές ιδιότητες.

Με την σκέψη αυτή στο μυαλό, ο πρόεδρος του επιμελητήριου συμμετείχε στην εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του 1ου έτους του Ερευνητικού Έργου, για την «Ανάδειξη του Περιεχομένου για την Προώθηση Ελαιολάδου και Προϊόντων Ελιάς στο Βόρειο Αιγαίο» που έγινε στη Μυτιλήνη.

«Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην σύσταση ενός συνεταιρισμού με τους σιώτες ελαιοπαραγωγούς, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε όχι μόνο το λάδι, αλλά και το σύνολο των παραγωγών της ελιάς», ανέφερε ο κ. Λεγάτος.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:01

Στα πλαίσια της καμπάνιας ΕΛΜΑ Η ΤΣΙΧΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ τα mastihashop μας προσκαλούν να τους γνωρίσουμε από κοντά την Παρασκευή 26/7/2019 στο κατάστημα στην Προκυμαία της Χίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας που θα παρευρεθούν θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα σνακ της ΕΛΜΑ και δύο κοκτέιλ έκπληξη!