Χίος, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Προβολή τοπικών προϊόντων και της Χίου στο Μετρό

Πέμ, 23/01/2020 - 15:39

Την προβολή τοπικών προϊόντων και της Χίου στο Μετρό, στο σταθμό του Συντάγματος θα συζητήσει στη συνεδρίασή του που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χίου.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί και η υποβολή πρότασης για ένταξη σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για το ανθρώπινο δυναμικό στην αγορά εργασίας και την ένταξη ευπαθών ομάδων

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 20/02/2020 - 11:20

Eπιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες της Χίου ενημερώθηκαν χθες στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΛΑΝΕΤ, στο Ξενοδοχείο Grecian Castle, για δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ Β. Αιγαίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων.

Ειδικότερα ενημερώθηκαν για τα προγράμματα  ενίσχυσης της ίδρυσης μικρών και πολύ μικρών καινοτόμων επιχειρήσεων, με προτεραιότητα στους τομείς στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης καθώς και ενίσχυσης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων για την αξιοποίηση πατεντών, καινοτομιών και νέων παραγωγικών/επιχειρηματικών ιδεών για τη βελτίωση της παραγωγικής τους δραστηριότητας ή/και την ανάπτυξη νέων προϊόντων

    "Χρειαζόμαστε κάθε επενδυτική προσπάθεια ώστε να «κινηθεί» η αγορά και να βελτιωθεί το οικονομικό κλίμα σε τοπικό επίπεδο, που είναι άλλωστε το ζητούμενό μας", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χίου.