Χίος, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου

Ψαρά για 20 μέρες με το "Παναγία Σπηλιανή"

Τετ, 07/02/2018 - 15:25
Παναγία Σπηλιανή

Την ετήσια επιθεωρηση του πραγματοποιεί το "Ψαρά Γκλόρυ" και έτσι η γραμμή Χίου Ψαρών θα εκτελείται, για ένα περίπου εικοσαήμερο, από το πλοίο «Παναγία Σπηλιανή» που έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι της Χίου.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μάργαρη Αντιπλοίαρχο Λ.Σ, δεν υπήρχε «κενή» μέρα στο δρομολόγιο Χίου-Ψαρών, λόγω της επιθεώρησης του "Ψαρά Γκλόρυ" καθώς μόλις το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες κατέπλευσε το πλοίο, που θα το αντικαθιστούσε, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να εκτελούνται κανονικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Μετά τη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων από το Δήμο
Τετ, 14/11/2018 - 14:18

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στην περιοχή Αγ. Ισιδώρου Συκιάδας, νομιμοποιήθηκαν και σύντομα θα διατεθούν προς δημοπράτηση από την Μονομετοχική Αξιοποίησης Ακινήτων του Δήμου Χίου.

Το παραπάνω γνωστοποιεί ο Δήμος Χίου, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη νομιμοποίηση έρχεται λίγες ημέρες μετά από εκείνην που αφορούσε το  μπάζωμα του αιγιαλού του Βιολογικού καθαρισμού, που φέρει την υπογραφή της υφυπουργού Οικονομικών κας Κατερίνας Παπανάτσιου.

Εννοείται ότι το καλό από την επαναφορά στο οικονομικό γίγνεσθαι των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων θα είναι διπλό, αφού  εκτός της αναβάθμισης της περιοχής του Αγίου Ισιδώρου θα συνεισφέρουν σε έσοδα στον Δήμο Χίου.

(η φωτογραφία από το 2015 απεικονίζει την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι εγκαταστάσεις, μετά από κλοπή που είχε καταγγελθεί από τον τότε διαχειριστή τους)