Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Στη Χίο η διημερίδα για την επόμενη δεκαετία

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 29/11/2019 - 14:47

Μια πολύ σημαντική διημερίδα για το …αύριο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Χίο, από την διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Κέντρου Έρευνας και  Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην διημερίδα συμμετέχουν εκπρόσωποι από όλες τις ελληνικές περιφέρειες, αλλά και από την Ευρώπη, καθώς και στελέχη από τα αρμόδια με τα έργα, υπουργεία.

«Εξετάζοντας τα όποια λάθη της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου, βάζουμε τις βάσεις για την επόμενη δεκαετία μέσα από προγράμματα καινοτομίας και έρευνας», ανέφερε ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Γιώργος Πλακωτάρης.

«Αυτή την περίοδο αρχίζουν και ξεδιπλώνονται οι επόμενες δράσεις μας», ανέφερε ο προϊστάμενος της Μονάδας Προγραμματισμού και Αξιολόγησης της Διαχειριστικής Αρχής, Παναγιώτης Κυριάκου, τονίζοντας ότι μέσα στον Δεκέμβρη θα βγουν στον «αέρα» δυο προσκλήσεις για την ενίσχυση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων και μάλιστα με υψηλά ποσοστά ενίσχυσης.

Σχετικά Άρθρα

Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο REVOIL 2020
Δευ, 20/01/2020 - 19:17

Με μεγάλη επιτυχία και την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων υλοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της REVOIL το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιανουαρίου 2020.

 

Τους συμμετέχοντες υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κος Ευάγγελος Ρούσσος, η ομιλία του οποίου όρισε την έναρξη του συνεδρίου. Ο κος Ευάγγελος Ρούσσος δίνοντας έμφαση στον σπουδαιότερο παράγοντα επιτυχίας για την REVOIL, που είναι οι άνθρωποί της, ευχαρίστησε τους εργαζομένους και τους κάλεσε να ανταποκριθούν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα απαιτητική χρονιά, έχοντας ως γνώμονα την ομαδικότητα και την εστίαση στο αποτέλεσμα.  

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με σπουδαίους Έλληνες αθλητές, αλλά και συντελεστές του αθλητισμού, που μοιράστηκαν πολύτιμες προσωπικές εμπειρίες τους, οι οποίες βρίσκουν καθημερινή εφαρμογή στις απαιτητικές συνθήκες των επιχειρήσεων. Μεταξύ αυτών, τιμητική ήταν η παρουσία του Έλληνα πρωταθλητή Αντώνη Φώτση, του προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Μαρκόπουλου κου Πάρη Ευαγγελίου και του τεχνικού διευθυντή του Ηλυσιακού & προπονητή του Παναθηναϊκού κου Θανάση Θωμόπουλου.

 

Στα πλαίσια του συνεδρίου, έλαβε χώρα και η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ακολούθησε δεξίωση και διασκέδαση για όλους τους εργαζομένους.