Συστάσεις Εμπορικού Συλλόγου για τήρηση των μέτρων

"Θετική κίνηση το άνοιγμα των καταστημάτων" αναφέρει η Βικτωρία Αμπαζή
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 18/01/2021 - 11:09

Υπό τον φόβο... να ξανακλείσουν, όπως έγινε και το Δεκέμβρη, ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου συστήνει στα μέλη του να τηρούν τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού στόχος όλων είναι να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού και ταυτόχρονα να μπορέσει να λειτουργήσει η αγορά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που υπογράφουν η πρόεδρος, Β. Αμπαζή και ο Γ.Γ. Μ. Κριμιζής αναφέρονται τα παρακάτω:

"Από σήμερα, μετά από αυστηρό lockdown οι επιχειρήσεις θα πάρουν μια μικρή ανάσα ανεβάζοντας τα ρολά των καταστημάτων τους εξυπηρετώντας το κοινό. Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει μια αχτίδα φωτός στη δύσκολη κατάσταση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπος ο μικρός και μικρομεσαίος επαγγελματίας. Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου καλεί τους συναδέλφους επαγγελματίες να είναι τυπικοί στην τήρηση των μέτρων προστασίας καθώς και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Προτεραιότητα των επαγγελματιών και εμπόρων θα πρέπει να αποτελεί η υγεία του καταναλωτικού κοινού, των εργαζομένων αλλά και των ίδιων. Στόχος όλων μας είναι ο περιορισμός εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και η ανάταση της αγοράς!"

Σήμερα  πάντως η εικόνα της Απλωταριάς, δεν διέφερε από τις προηγούμενες μέρες μια και οι πολίτες μάλλον περιμένουν να βελτιωθεί ο καιρός για να κάνουν τα ψώνια τους.

«Το άνοιγμα της αγοράς είναι μια θετική ενέργεια ανέφερε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βικτωρία Αμπαζή που κάλεσε τους εμπόρους να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα

thetiko_metro_i_epanaleitoyrgia_tis_agoras

Σχετικά Άρθρα