Χίος, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Τουριστικό μάνατζερ για κάθε νησί και διπλάσια κονδύλια για την τουριστική προβολή από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Παρ, 24/01/2020 - 16:16

 Καταβάλει προσπάθειες να στηρίξει τον τουρισμό στο Βόρειο Αιγαίο η περιφέρεια με τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να αναφέρει ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη ιδιωτικού συμβούλου-μάνατζερ τουρισμού για κάθε νησί.

«Σάμος, Χίος και Μυτιλήνη θα έχουν τον δικό τους σύμβουλο τουρισμού που θα έχει έδρα την Αθήνα», ανέφερε ο κ.Μουτζούρης.

Παράλληλα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για πρώτη χρονιά θα διαθέσει το διπλάσιο ποσό για την τουριστική προβολή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

«Πέρσι η περιφέρεια διέθεσε το ποσό των 270.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του Βορείου Αιγαίου και φέτος το ποσό θα φθάσει τις 540.000 ευρώ», τόνισε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 21/02/2020 - 11:04

Μετά την επιτυχή εφαρμογή του μέτρου της διαχείρισης των (ΖΥΠ) στον κλάδο των ιχθυοπωλών, καλούνται οι κρεοπώλες της Χίου την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο προκειμένου με την παρουσία του Αντιδημάρχου κου Πάνου Αναγνώστου, υπηρεσιακών παραγόντων και του Προϊσταμένου του Τμήματος Κτηνιατρικής κου Ισιδώρου Αμέντα να ενημερωθούν για τις προτάσεις και τις ενέργειες που προτίθεται να λάβει η Υπηρεσία σχετικά με την οριστική επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των λεγόμενων ζωικών υπολειμμάτων (ΖΥΠ) που παράγονται στα Καταστήματά τους.