Βραβείο στην ΕΜΧ από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 21/06/2022 - 07:02

Ένα ακόμα βραβείο αναγνώρισης των θετικών αποτελεσμάτων στις αγορές και στην παραγωγική διαδικασία, έρχεται να προστεθεί στην συλλογή της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο, η ΕΜΧ πήρε το βραβείο για τη συνεταιριστική της δραστηριότητα, την συνεισφορά της στην Εθνική Οικονομία και την τοπική κοινωνία, καθώς και για το μοντέλο Διοίκησης που ακολουθεί.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, διοργανώτρια των βραβείων, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε, αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

Η διοργάνωση βραβείων «Made in Greece 2022» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείο Οικονομικών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανάρτηση του Προέδρου της ΕΜΧ Γ. Τούμπου: 

“Το  βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που μοχθούν είτε στο χωράφι είτε στο γραφείο είτε στο εργοστάσιο, για να φέρουμε τον Συνεταιρισμό σε αυτό το επίπεδο".

 

 

vraveio_stin_emh_apo_tin_elliniki_akadimia_marketingk

Σχετικά Άρθρα