Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Ξέμειναν από καύσιμα τα Ψαρά

Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 20/10/2017 - 12:24
Ηχητικό απόσπασμα: 

Αίτημα χρόνων ήταν για τα Ψαρά η λειτουργία βενζινάδικου στο νησί, κάτι που τελικά κατάφεραν, αλλά από χθες καλούνται να θυμηθούν τα… παλιά, αφού το νησί ξέμεινε από καύσιμα, εξαιτίας της απεργίας των Τελωνειακών που δεν επέτρεψε να γίνει έλεγχος στο βυτίο που μεταφέρθηκε ακτοπλοϊκώς στο νησί.

«Καύσιμα μεταφέρονται με πλοίο δύο φορές το μήνα από τη Χίο. Δεν είναι μόνο το πετρέλαιο θέρμανσης που δεν έχουμε, δεν υπάρχει ούτε βενζίνη και τώρα πια  εγκεκριμένο δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα, άρα θα πρέπει να μείνουμε έτσι για 10 ημέρες, εκτός κι αν το υπουργείο Ναυτιλίας εγκρίνει έκτακτο δρομολόγιο για μεταφορά καυσίμων. Στο μεταξύ χθες 5 οχήματα έφυγαν χωρίς βενζίνη από το πρατήριο, ενώ και οι εργολάβοι που κάνουν δουλειά στο νησί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα», ανέφερε στην «Α» ο Δήμαρχος των Ψαρών, Κώστας Βρατσάνος, αναδεικνύοντας την ανάγκη προώθησης του αιτήματός τους.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:01

Στα πλαίσια της καμπάνιας ΕΛΜΑ Η ΤΣΙΧΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ τα mastihashop μας προσκαλούν να τους γνωρίσουμε από κοντά την Παρασκευή 26/7/2019 στο κατάστημα στην Προκυμαία της Χίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας που θα παρευρεθούν θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα σνακ της ΕΛΜΑ και δύο κοκτέιλ έκπληξη!