Ευχαριστίες στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για αποστολή υλικού

Τρί, 04/08/2015 - 21:04

O Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» ευχαριστεί θερμότατα τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ιατρό κ. Γιώργο Πατούλη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες/τιδες του ΙΣΑ για την πρόθυμη, άμεση, θερμή και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στο αίτημα αποστολής υγειονομικού υλικού προς το Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών.

Το δωρηθέν υλικό παρέλαβε από τα γραφεία του ΙΣΑ στην Αθήνα ο Σύλλογος μας και το παρέδωσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Π.Ι. Οινουσσών προς εξυπηρέτηση κατοίκων, επισκεπτών και παραθεριστών του ακριτικού νησιού.

Είχε προηγηθεί η με δαπάνη του ΣΦΟ διάθεση υγειονομικού υλικού διότι οι ανάγκες ήταν εξαιρετικά επείγουσες και οι ελλείψεις σοβαρές.

Παράλληλα ο Σύλλογος συνεχίζει επί τρίτη συνεχή χρονιά την στήριξη της πρωτοβουλίας για δωρεάν φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων μελών-κατοίκων του νησιού. 

Τέλος, εντός των επομένων ημερών σε συνεργασία και με πρωτοβουλία του Γυναικείου Συνδέσμου «Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» και του ΣΦΟ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού και δωρεάν εξέταση μαστού. 

 

Σχετικά Άρθρα