Χίος, Κυριακή 26 Μαΐου

Η εκδήλωση κοπής πίτας της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 18/01/2019 - 15:18

Η εκδήλωση κοπής πίτας της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος παρουσία 165 ατόμων, Μελών και Φίλων της Λέσχης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Λέσχης καπτ. Γεώργιο Τσουρή, ο οποίος έκανε μεταξύ άλλων, αναφορά στο κοινωνικό έργο της Λέσχης.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον τομέα της Ναυτιλίας αλλά και για την υποστήριξή τους προς την Λέσχη μας, οι κάτωθι:

  • Καπτ. Παναγιώτης Τσάκος / Tsakos Group of Companies
  • Δημήτριος Φαφαλιός / Fafalios Shipping S.A.
  • Δανάη Μπεζαντάκου / Navigator Shipping Consultants LTD.

• Hans Filipsson / The Swedish Club Greece

Aκολούθησε κέρασμα προς τους παρευρισκόμενους και κατόπιν η κοπή πίτας 2019, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρρών και Οινουσσών κ. κ. Μάρκος.

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Χίου, κος Ανδρέας Μιχαηλίδης και κος Νότης Μηταράκης.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ. της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων ευχαριστεί την εταιρεία Kefi Tour για την ευγενική χορηγία ενός ταξιδιωτικού voucher αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 15/05/2019 - 20:43

Γιορτάστηκε και φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία  από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» η μνήμη του Αγίου Ισιδώρου,στον ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων  στο Δρομοκαϊτειο ,όπου ο Σύλλογος έχει αφιερώσει την εικόνα  του Αγίου με το εικονοστάσι,την παραμονή της εορτής του.

Πολύ μεγάλη ήταν από νωρίς η προσέλευση του κόσμου στην ειδυλλιακή αυτή τοποθεσία του Χιώτικου κληροδοτήματος,όπου παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγίου ,στον περιβάλοντα χώρο. 

Τιμητικά την συνόδευαν Μέλη του « Συνδέσμου Εφέδρων καταδρομέων,έρευνας και διάσωσης».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου,ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους,και τους ευχήθηκε «Το μαρτύριο του Αγ. Ισιδώρου,να φωτίζει και να κατευθύνει τα βήματά τους στο καλό και να τους Χαρίζει υγεία»

  Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους: Ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης,ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, η Λία Τσουκαντά εκ μέρους του βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, ο πρόεδρος του ΨΝΑ Δρομοκαϊτειον Ισίδωρος Πρώϊος και σύσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρώην πρόεδρος Νίκος Τσικής, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης, ο  Στέφανος Χρήστου πρώην αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και δήμαρχος Κορυδαλλού , ο Κώστας Λυμπουσάκης, αντιδήμαρχοι,  δημοτικοί Σύμβουλοικαι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Χαϊδαρίου, εκπρόσωποι Χιακών και τοπικών Συλλόγων, κ.α.

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου ετελέσθη θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας,για τους εργαζόμενους στο ΨΝΑ Δρομοκαϊτειον!

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους Ισίδωρους που συνείσφεραν στα κεράσματα της γιορτής, όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, και εύχεται ο Αγιος Ισίδωρος να είναι βοήθεια όλων μας!

Ευχαριστεί επίσης τον Γιώργο Μπενέα για τις φωτογραφίες!