Οι Χαλκούσοι Αττικής έκοψαν την Πίτα τους

Δευ, 16/01/2023 - 06:39

Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό πέρασαν οι Χαλκούσοι Αττικής και οι φίλοι τους την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», όπου έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τους.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

«Είχαμε την χαρά και την τιμή να ευλογήσει όπως κάθε  Χρόνο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, ο συχωριανός μας   Ιερέας Πατέρας  Δημήτριος Μπάτσης, και ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητρόπολης Χίου Πατέρας Απόστολος Λάρδας.  Ο Σεβασμιότατος  έδωσε προς τους παρευρισκόμενους τις πατρικές του ευχές, εκδηλώνοντας παράλληλα την αγάπη του για το χωριό μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Κύριος Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Χίου Κύριος Ανδρέας Μιχαϊλίδης , η κυρία Μαριέλλα  Βαρώνη  από την Ο.Χ.Σ.Α , και από Γυναικείο Σύνδεσμο  φίλοι του Χιώτικου Χωριού, από τους Καλιμασιώτες  ο Κύριος Αιμιλιανός Ευαγγελινός , και η Κυρία Μαριάνα Ξύδα, από  το Βίκυ  ο Κύριος Διαμαντής Μπούλης , από τα Μεστά ο Κύριος Κωνσταντίνος Λυμπουσάκη , από τον Δαφνωνα οι Κύριοι Παναγιώτης Πολιτάκης, Ευάγγελος Μέλης, από τον Βασιλειώνικο  οι Κύριοι Μιχάλης και Ιωάννης Κουλουρούδης, από τους Βαβύλους  ο Κύριος Μαρκάκης Κωνσταντίνος, από τον Κάμπο Ο Κύριος Βοριάς Ιωάννης.

Ακολούθησαν:

Απονομή πλακέτας στον κύριο Κωνσταντίνο Λυμπουσάκη και κύριο Νικολάο Γκιάλη, για την συμπαράσταση τους στο σύλλογο.

Βράβευση των παιδιών που πέρασαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως ηθική ικανοποίηση για τους κόσπους τους.

Α. Στον Σωτήρη Τσουκάρη του Ιωάννου που πέρασε στη Σχολή Ικάρων 

Β. Στην Άννα Σκορδά που πέρασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Γ. Στην Ειρήνη Σωτηράκη που πέρασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Θεατρικών Επιστημών

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταμάτης Χονδρογιωργάκης απηύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος το 2023. Ο κ. Νικόλαος - Δημήτριος Δημητρίου και Η κυρία Στάμπα Βασιλεία, διάβασαν αντίστοιχα τον ταμειακό απολογισμό και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής. Ο σύλλογος βράβευσε επίσης τα παιδιά των μελών που πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας το 2023.

Οι συγχωριανοί μας είχαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να βρεθούν μαζί, να κουβεντιάσουν. Έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι, δίνοντας ραντεβού για το χορό μας 11 Φεβρουαρίου 2023, οπότε θα πραγματοποιηθεί  ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου.

Χορηγοί της εκδήλωσης σήμερα ο κύριος Κωνσταντίνος Λυμπουσάκης, που συνέχεια ενισχύει οικονομικά τον Σύλλογο, ο κύριος Ιωακείμ Καλλύκης, η χιώτικη εταιρεία "Ποτοποιία  Στουπάκη". Ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη  Στουπάκη καθώς και τους Νικόλαο και Εμμανουήλ Χαβιάρα για την οικονομική στήριξη στον Σύλλογό μας. Ακόμα τον κύριο Βασίλειο Βαβυλουσάκη   και τους συνεργάτες του και την κυρία Μαρία Τσιρούκη». 

Σχετικά Άρθρα