Παρουσιάζουν το ημερολόγιό τους οι Πυργούσοι της Αττικής

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΣΑΪ - ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Τρί, 05/12/2023 - 10:47

Εκδήλωση "Χριστουγεννιάτικο τσάι-καφέ", στην οποία θα παρουσιαστεί το ημερολόγιό του  θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής "Το Πυργί Χίου" την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο ENIGMA KAFE (Στρ. Καραϊσκάκη 57 πεζόδρομος Χαϊδαρίου).

Όπως ενημερώνει η Πρόεδρός του, Μαρία Μπρη - Παπαμακαρίου, "Μέλη και Φίλοι μας, πίνοντας το τσάι η τον καφέ μας με γλυκά και αλμυρά εδέσματα να πούμε τα νέα μας και να ενδυναμώνουν τους δεσμούς μας".

Το φετινό θέμα του ημερολογίου είναι: “Ασχολίες και επαγγέλματα των κατοίκων". Το ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2024, είναι ένα παζλ αναμνήσεων… με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που ξυπνούν μνήμες στους μεγαλύτερους και φανερώνουν στους νεότερους πτυχές της ζωής στο Πυργί τα περασμένα χρόνια.

"Συγκεριμένα, παρουσιάζονται φωτογραφίες από τις ασχολίες και δραστηριότητες και την καθημερινότητα του χωριού... πρεσβευτές μνήμης, για να μας θυμίζουν και να μας κάνουν να νοσταλγούμε τις πιο παλιές εποχές, που η ζωή μας είχε… “χρώμα”. Κάθε μήνας και μια πυργούσικη παροιμία! Η πρόεδρος Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου ευχαριστεί τις εκδόσεις “ΑΛΦΑ ΠΙ” Χίος για την άψογη συνεργασία και την προσεγμένη επιμέλεια!", αναφέρει το δελτίο Τύπου του συλλόγου.

 

Σχετικά Άρθρα