Χίος, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Στη Χίο εκπρόσωποι της Πρεσβείας του Καναδά

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΧΙΟΥ
Πέμ, 08/03/2018 - 13:30

Για πρώτη φορά  επισκέπτονται  την Χίο  εκπρόσωποι του Προξενικού Τμήματος της Πρεσβείας του Καναδά από την Αθήνα, σε συνεργασία με την Ένωση Ομογενών Χίου, που διοργανώνει το απόγευμα της Πέμπτης την εκδήλωση στο  ξενοδοχείο «Χανδρής».

Οι   εκπρόσωποι της Πρεσβείας του Καναδά, πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Δήμο Χίου και την  Περιφερειακή ενότητα ενώ στην συνέχεια περπάτησαν στην Απλωταριά, πάντα συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Ένωσης Ομογενών Χίου Παντελή Μπουρνιά.

Το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Χανδρής», θα  πραγματοποιηθεί  ενημέρωση ανοιχτή στους καναδούς υπηκόους αλλά και στους Χιώτες. Ερωτήσεις θα μπορούν να γίνουν και από Χιώτες που ενδιαφέρονται για εργασία στον Καναδά.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 03/12/2019 - 06:58

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», σε συνεργασία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ και το ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, διοργανώνουν  ΜΟΥΣΙΚΟΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, αφιερωμένη, στον πάντα επίκαιρο με Χιώτικες ρίζες σατυρικό ποιητή, ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΥΡΗ, 100 χρόνια από τον θάνατο του.

Μετά τους χαιρετισμούς,της Προέδρου Μαρίας Μπρη Παπαμακαρίου, του Δημάρχου Ευάγγελου Ντηνιακού και του Κώστα Καρούσου, (πρόεδρος ΕΕΛ) θα ακολουθήσει απαγγελία ποιημάτων του Ποιητή ,από τον Πυργούση Γιάννη Τσική (ηθοποιός) και τον Σπύρο Αυλωνίτη (λογοτέχνης-ποιητής).

Μελοποιημένα ποιήματα του μεγάλου σατυρικού ποιητή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ, θα αποδοθούν από τον μουσικοσυνθέτη Στέφανο Γεωργιάδη (τραγούδι-κιθάρα)και τον Ανδρέα Δρογκίτη (φυσαρμόνικα) .

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου,την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη.