Χίος, Σάββατο 20 Απριλίου

Τιμούν τον Αγ.Νικόλα οι Αιγνουσιώτες της Αττικής

Τετ, 28/11/2018 - 16:25

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» συνεχίζει και φέτος με σεβασμό και ευλάβεια τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του προστάτη των ναυτιλλομένων και πολιούχου του ακριτικού νησιού, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας Αγ. Νικολάου, οι οποίες τελούνται την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Αττική.

Το πρόγραμμα του εορτασμού είναι το ακόλουθο:

- B’ Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγ. Σώστη Λ. Συγγρού. Η δεύτερη θεία Λειτουργία αρχίζει περίπου στις 10.10 π.μ. και η αρτοκλασία τελείται περίπου στις 11.30 π.μ.

- Πανηγυρική εκδήλωση στον Πολυχώρο Νέου Κόσμου του Δήμου Αθηναίων, Τιμοκρέοντος 6Α (περιοχή Αγ. Σώστη) στις 12.00 μ.

Ομιλήτρια της εκδηλώσεως θα είναι η κα Αγγελική Καραβίτη-Φερεκύδου, φιλόλογος-ιστορικός, τ. Διευθύντρια Τοσιτσείων-Αρσακείων Εκάλης και Εταίρος της εν Αθήναις Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Θέμα της ομιλίας: «Ελλάς και Θάλασσα».

Όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γ. Δανιήλ, θα δοθούν επίσης οι έπαινοι του ΣΦΟ στους Αιγνουσιώτες εισαχθέντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ και Ακαδημίες Εμπ. Ναυτικού της χώρας.

Θ’ ακολουθήσει δεξίωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 13/04/2019 - 21:47
pantelis_gatanas_2

Ο Παντελής Γατανάς είναι ένας νέος μετανάστης της οικονομικής κρίσης, όταν οικογενειακώς μετακόμισε στην Αμερική για βιοποριστικούς λόγους μαζί με την οικογένεια του.

Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια. Στο διάστημα αυτό όχι μόνο βρήκε τον βηματισμό του, αλλά διαπρέπει και μάλιστα σε πολλούς τομείς.

Κατ’ αρχήν εργάζεται μαζί με τον πατέρα του το πρωϊ στην οικοδομή, το απόγευμα παρακολουθεί την σχολή του και τα βράδια… ξεκουράζεται παίζοντας με την κιθάρα του και τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία, είτε δικές του συνθέσεις, είτε επιτυχίες άλλων τραγουδοποιών.

Τον… ανακάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη και τον παρουσίασε με μεγάλη τρυφερότητα, αγάπη για την ομογένεια και τις επιτυχίες της, στην επίσης επιτυχημένη εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα». 

synenteyxi_panteli_gatana_alitheies_me_ti_zinavioli_dimitris_tsivgoylis