Χίος, Πέμπτη 9 Απριλίου

10 μόνιμες προσλήψεις Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στη Χίο

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/02/2020 - 13:57

10 μόνιμοι προσληφθέντες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που θα τοποθετηθούν σε σχολεία της Χίου, περιλαμβάνονται στους 1040 επιτυχόντες  για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Πρόκειται για τις πρώτες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μετά από μία δεκαετία, όπως είπε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αριστείδης Κελεπερτζής.

Ειδικά στη Χίο στην Πρωτοβάθμιας προσλαμβάνονται από ένας ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, λογοπεδικός, σχολική νοσηλεύτρια και εργοθεραπεύτρια.

Στη Δευτεροβάθμιας προσλαμβάνονται δύο ψυχολόγοι και από ένας φυσικοθεραπευτής, λογοπεδικός, κοινωνικός λειτουργός και ειδικό βοηθητικό προσωπικό.

Κατά προτεραιότητα, είπε ο κος Κελεπερτζής, όσον αφορά τους διορισμούς στην Πρωτοβάθμια, οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα καλύψουν ανάγκες του Ειδικού Σχολείου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/04/2020 - 15:32

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, λόγω Πάσχα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν θα παρέχεται από τη Μεγάλη Τετάρτη (15/4/2020) έως και την Τρίτη του Πάσχα (21/4/2020).

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση κατά τις ερχόμενες δύο εβδομάδες, εκτός του διαστήματος 15-21/4, θα παρέχεται σε προαιρετική βάση.

Σχετικές λεπτομέρειες αναμένεται να καθοριστούν με σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ