Χίος, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

10 μόνιμες προσλήψεις Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στη Χίο

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/02/2020 - 13:57

10 μόνιμοι προσληφθέντες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που θα τοποθετηθούν σε σχολεία της Χίου, περιλαμβάνονται στους 1040 επιτυχόντες  για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Πρόκειται για τις πρώτες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μετά από μία δεκαετία, όπως είπε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αριστείδης Κελεπερτζής.

Ειδικά στη Χίο στην Πρωτοβάθμιας προσλαμβάνονται από ένας ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, λογοπεδικός, σχολική νοσηλεύτρια και εργοθεραπεύτρια.

Στη Δευτεροβάθμιας προσλαμβάνονται δύο ψυχολόγοι και από ένας φυσικοθεραπευτής, λογοπεδικός, κοινωνικός λειτουργός και ειδικό βοηθητικό προσωπικό.

Κατά προτεραιότητα, είπε ο κος Κελεπερτζής, όσον αφορά τους διορισμούς στην Πρωτοβάθμια, οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα καλύψουν ανάγκες του Ειδικού Σχολείου.

Σχετικά Άρθρα

Από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης
Πέμ, 20/02/2020 - 15:00

To Γυμνάσιο Καλλιμασιάς και οι εκπαιδευτικοί Πρωάκης Δημ., Μενδωνίδου Ειρ., Κασαπίδου Μαρ. και Κρανάκη Ασημ. οι οποίοι υλοποίησαν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα δάση» τα δύο τελευταία έτη (2017-2018 και 2018-2019) στα πλαίσια του ομώνυμου Διεθνούς  Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης,  βραβεύονται για την επιτυχή υλοποίηση των προγραμμάτων καθώς και την πρωτοτυπία και την πολυδιάστατη προσέγγιση του θέματος.

Η  βράβευση γίνεται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, που είναι οι φορείς υλοποίησης του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση».

Η  Εκδήλωση Βράβευσης πρόκειται να διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Μυτιληναίος στο Μαρούσι, το Σάββατο 9 Μαΐου 2020.