Χίος, Κυριακή 21 Ιουλίου

11 νέα γήπεδα σε σχολεία της Χίου

ΜΙΚΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΧΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 13/03/2019 - 15:39

Να αλλάξουν όψη οι αύλειοι αθλητικοί χώροι των σχολείων, φιλοδοξεί η δημοτική αρχή Βουρνού, που έχει προχωρήσει στην κατασκευή 11 νέων σχολικών γηπέδων, σε ισάριθμα σχολεία της πόλης και της περιφέρειας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών, Αλέκο Αντωνίου, υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη λεγόμενη ΣΑΤΑ και το πρόγραμμα «Φιλόδημος» με το σύνολο των γηπέδων να έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα μικρό αθλητικό κέντρο στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χίου, όπου 4 νέα γήπεδα θα φιλοξενούν τόσο μαθητές, όσο και όποιον ενδιαφέρεται να αθληθεί καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Αντωνίου, θα είναι ανοικτό για το κοινό.

Να σημειώσουμε ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών του χειμώνα μόνο δύο γήπεδα θα είναι έτοιμα την περίοδο του Πάσχα, ενώ τα υπόλοιπα θα παραδοθούν το καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 15:36

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου γνωστοποιεί  ότι  μετά την ορκωμοσία της Κυβέρνησης επανεκκινούν οι διαδικασίες πρόσληψης, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην  με αριθ. ΑΔΑ:Ψ4Ρ44563ΠΩ-0ΛΦ προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που αφορά στην πλήρωση εβδομήντα τριών  (73) κενών οργανικών θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

Δεδομένου, ότι σύμφωνα με την αριθ. ΔΙΔΑΔ /Φ.18.31/ 2361/ οικ.22433/ 14-06-2019 Εγκύκλιο Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΑΔΑ:78ΜΡ465ΧΘΨ-3ΧΓ), οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις Ανακοινώσεις Πρόσληψης  που είχαν εκδοθεί πριν την αναστολή, επαναπροσδιορίζονται με την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης για χρονικό διάστημα ίσο με αυτό της αναστολής, χορηγείται νέα προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερών για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω προκήρυξη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία αρχίζει αμέσως μετά την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης και λήγει την 31-07-2019.

O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ   

Αντιπλοίαρχος  Λ.Σ. ΜΑΡΓΑΡΗΣ Ιωάννης