Χίος, Πέμπτη 21 Μαρτίου

11 νέα γήπεδα σε σχολεία της Χίου

ΜΙΚΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΧΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 13/03/2019 - 15:39

Να αλλάξουν όψη οι αύλειοι αθλητικοί χώροι των σχολείων, φιλοδοξεί η δημοτική αρχή Βουρνού, που έχει προχωρήσει στην κατασκευή 11 νέων σχολικών γηπέδων, σε ισάριθμα σχολεία της πόλης και της περιφέρειας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών, Αλέκο Αντωνίου, υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη λεγόμενη ΣΑΤΑ και το πρόγραμμα «Φιλόδημος» με το σύνολο των γηπέδων να έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα μικρό αθλητικό κέντρο στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χίου, όπου 4 νέα γήπεδα θα φιλοξενούν τόσο μαθητές, όσο και όποιον ενδιαφέρεται να αθληθεί καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Αντωνίου, θα είναι ανοικτό για το κοινό.

Να σημειώσουμε ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών του χειμώνα μόνο δύο γήπεδα θα είναι έτοιμα την περίοδο του Πάσχα, ενώ τα υπόλοιπα θα παραδοθούν το καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 17:44

Οπως σημειώνεται σε σχετική αναφορά του ΜΕΟΘ.

Για άλλη μια φορά το Δημοτικό σχολείο Θυμιανών Αγίου Μηνά βραβεύται για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ρομποτικής.

Η απίστευτη δουλειά και οι γνώσεις του Μάκη Σαμολαδά, η υποστήριξη της Δώρα Σκουλούδη καθώς και συνδρομή τόσο του Διευθυντή Στέλιου Καμπούρη και υποδιευθυντή Θέμη Κολλιάρου καταφέρνουν κάθε χρόνο το χωριό μας να ακούγεται και να βραβεύεται, αφού έχουν ξεπεράσει μεγαθήρια  ιδιωτικά σχολεία και πολυδύναμα σχολεία.

Θα πρέπει να γίνει αναφορά και στους μαθητές της ομάδας καθώς και στους γονείς τους. Χάρη στο επίπεδο και την εργατικότητα τους κατάφεραν για άλλη μια φορά να σταθούν σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου διαγωνισμό. Συγχαρητήρια και στο εκπαιδευτικό προσωπικο του Δημοτικού σχολείου Θυμιανών γιατί αυτά τα παιδιά είναι η διαφήμιση της παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής προσφοράς τους και της πολύ καλής δουλειάς τους!