Χίος, Κυριακή 29 Μαρτίου

95% επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης από το Δ.ΙΕΚ του Νοσοκομείου Χίου

Τετ, 13/02/2019 - 15:57

95% επιτυχία είχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ οι καταρτιζόμενοι στο δημόσιο ΙΕΚ του Νοσοκομείου, με την  διοίκηση του Νοσοκομείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Νοσηλευτικής Σχολής, να συγχαίρουν όλους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχαν.

Όπως αναφέρουν η συμμετοχή υπήρξε καθολική και οι λαμβάνοντες μέρος στις εξετάσεις ήταν από τις δύο ειδικότητες του ΙΕΚ, "Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας" και "Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου".

«Επιβραβεύτηκε η σκληρή προσπάθεια όλων μας και η συστηματική τους μελέτη», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 28/03/2020 - 07:13

Η επίσημη έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σε αυτήν την παράδοξη σχολική χρονιά, με κλειστά τα σχολεία, έγινε από το υπουργείο Παιδείας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής μέσω email από 30/3 έως 9/4, προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Σε  άλλες χρονιές η σχετική ανακοίνωση γινόταν τέλη Φεβρουαρίου.

«Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επιδίωξη είναι αυτές να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες», ανέφερε το υπουργείο.

Πέρυσι ξεκίνησαν 6 Ιουνίου για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων και μια ημέρα μετά για εκείνους των Γενικών Λυκείων.