Χίος, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Αλέκος Λευκαδίτης: Με 19.260 μόρια "ξεκλειδώνει" την Ιατρική Αθηνών

Με τη 2η προσπάθεια για τον απόφοιτο του ΓΕΛ Βροντάδου
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 01/07/2019 - 09:50

 

O στόχος του Αλέκου Λευκαδίτη ήταν η ιατρική. Πέρσι την έχασε για λίγα μόρια, φέτος όμως ξαναπροσπάθησε και όπως όλα δείχνουν όχι μόνο περνάει αλλά θα είναι και στην ιατρική Αθηνών, αφού κατάφερε, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν σε μαθήματα της θετικής κατεύθυνσης, να συγκεντρώσει 19.260 μόρια, αριθμός που πιθανόν να είναι ο μεγαλύτερος πάνω στη Χίο!

Σε δηλώσεις του στην «Α» ο Αλέκος λέει ότι κουράστηκε, χρειάστηκε να θυσιάσει πολλά αλλά άξιζε τον κόπο.

Αυτό όμως που κυρίως ήθελε να κάνει είναι να ευχαριστήσει  όλους όσοι τον βοήθησαν για να πετύχει το στόχο του σήμερα ξεκινώντας από τους δασκάλους στο δημοτικό, τους καθηγητές τους και ειδικά τους καθηγητές του σχολείου και τους φροντιστές τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά  και περισσότερο απ’όλους ευχαρίστησε τους γονείς τους που τον στήριξαν και τον ενθάρρυναν.

Σημείωση Σύνταξης: Λόγω προσωπικών δεδομένων επισήμως δε δίνονται οι πρώτοι στις πανελλαδικές ανά σχολείο από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οπότε όποιος επιτυχόντας επιθυμεί να  μιλήσει στην “ΑΛΗΘΕΙΑ” μπορεί να επικοινωνήσει με το 22710 25678 ή να στείλει μήνυμα στο  news@alithia.gr

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 19:34

Εκπαίδευση με εκδηλώσεις στο I love Enlish τον Δεκέμβριο με τις παρακάτω δράσεις; 

Σάββατο 7/12    12:00-14:00 Φτιάχνουμε το «δικό μας» παραμύθι-Μέμορι.

Σάββατο 14/12   12:00-14:00 Εργαστήριο κούκλας- κουκλοθεάτρου.

Σάββατο 21/12   12:00- 14:00 Δίνουμε  λύσεις σε προβλήμματα φίλων μας- Παιχνίδια συναισθηματικής Νοημοσύνης.

 Στόχος των εκδηλώσεων οι «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι «Γέφυρες» είναι ένα πρόγραμμα με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων στην ειδική και γενική εκπαίδευση, που θα πλαισιωθεί με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 13/12 20:15. Πρώτη συνάντηση.

Πρόκειται για διεπιστημονική συζήτηση που θα γίνει στο χώρο του I LOVE ENGLISH, μαζί με την ψυχολόγο Μαρίνα Μποζάνη, τη συγγραφέα-παιδαγωγό Βίκυ Σγουρέλλη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του I LOVE ENGLISH με στόχο την ενημέρωση σε καίρια εκπαιδευτικά ζητήματα που προκύπτουν από την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, την Παρασκευή 13/12 στις 8.15 μ.μ.

Σ' αυτήν την διεπιστημονική συνεργασία, θα αναλυθούν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των γονέων- εκπαιδευτικών-θεραπευτών- κοινωνικών επιστημόνων.

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς. προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή ενημέρωση και την υπερφόρτωση του μαθητή και την αντιμετώπισής του. Διαχείριση χρόνου – εξωσχολικές δραστηριότητες κ.λ.π.