Άλλα τρία χρόνια στην ΑΕΝ Μηχανικών χώροι του Οίκου Ναύτη

Πέμ, 07/07/2022 - 18:21

Δύο ευχάριστα νέα για την Ακαδημία Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού Χίου, που δίνουν προοπτική ανάπτυξης στη Χίο, τόσο στον τομέα της Ναυτικής Εκπαίδευσης, όσο και στην ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης του Δημοσίου ΙΕΚ Χίου. 

Κατόπιν αιτήματος της Σχολής και με την πολύτιμη συνδρομή του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδυσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ευάγγελου Κυριαζόπουλου πάρθηκε απόφαση από το Δ.Σ. του Οίκου Ναύτου, για παράταση της χρήσης για διδασκαλία των χωρών του Οίκου Ναύτου Χίου για αλλα τρία  χρόνια. 

Επιπρόσθετα και σε συνέχεια αιτήματος του Δημοσίου ΙΕΚ Χίου, έγινε δεκτή σήμερα απο το Συμβούλιο της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, η πρόταση της συνεργασίας, για το επόμενο διδακτικό έτος, των δυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ως προς την χρήση των σύγχρονων εργαστηρίων της ΑΕΝ Χίου για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών της ειδικότητας του Τεχνικού Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Δ. ΙΕΚ Χίου, πρακτική άσκηση η οποία θα γίνεται αποκλειστικά απο εκπαιδευτικό προσωπικό της ΑΕΝ Χίου.

Σχετικά Άρθρα