Αναβάλλονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις σε Λέσβο και Χίο

Δευ, 12/06/2017 - 20:49

Aναβάλλονται οι  αυριανές Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στα  νησιά της Λέσβου και της Χίου,λόγω της ισχυρής δόνησης που έπληξε τα δύο νησιά, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Αύριο θα υπάρξει νεότερη  ανακοίνωση αφού έχει αξιολογηθεί η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχει διαμορφωθεί πληρέστερη εικόνα της κατάστασης  των σχολικών συγκροτημάτων που έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα σε Λέσβο και Χίο.

Είναι αυτονόητο , τονίζει το υπουργείο Παιδείας, ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών που διαγωνίζονται, η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων με ίσους όρους. Το Υπουργείο, εξαιτίας των  ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί,   θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Eτσι σύμφωνα με την Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ευτυχία Βλυσίδου, στο ΕΠΑΛ Χίου, που είναι εξεταστικό Κέντρο δεν θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις παρ΄ ότι με εντολή του Δημάρχου ελέγχθηκαν όλα τα σχολικά κτίρια και δεν υπάρχει σ' αυτά κανένα πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα