Αναβαθμισμένη και ασφαλής η παιδική χαρά της Δασκαλόπετρας

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 21/02/2022 - 15:11

Μετά τις παρεμβάσεις στον πολυχώρο της Φάρκαινας ήρθε η σειρά και της παιδικής χαράς στη Δασκαλόπετρα να παραδοθεί προς χρήση, ως ένας ασφαλής χώρος που θα προσφέρει στα παιδιά που θα την χρησιμοποιήσουν πολύ χαρά.

Τις παρεμβάσεις που έγιναν εκεί παρουσίασαν το πρωί ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Ξυλάς και Σιδερής Ντομάτας και ο ανάδοχος του έργου, Αθανάσιος Τολούδης.

Σε ασφαλές περιβάλλον και ποιοτικά αναβαθμισμένο και καλαίσθητο θα μπορούν τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι στην παιδική χαρά της Δασκαλόπετρας με το Δήμαρχο Χίου να επιχαίρει για το αποτέλεσμα και να συνιστά υπομονή εν’ αναμονή και άλλων παρεμβάσεων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών που προωθεί η Δημοτική Αρχή.

Τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παδείας και υπεύθυνος για την περιοχή του Βροντάδου, Νίκος Ξυλάς, ενώ ο έταιρος αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Σιδερής Ντομάτας αναφέρθηκε σε μικρά και μεγαλύτερα έργα που σχεδιάζει για τον Βροντάδο η Δημοτική Αρχή, όπως ο νέος παιδικός σταθμός, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και οι ασφαλτοστρώσεις.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Δημάρχου στον ανάδοχο του έργου Αθανάσιο Τολούδη, για το άρτιο -όπως είπε- αποτέλεσμα που παραδίδει σε όσα έργα μέχρι τώρα έχει εμπλακεί, όπως στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο των Καρδαμύλων αλλά και στη Φάρκαινα, με τον κο Τολούδη να ευχαριστεί για την αναγνώριση του αποτελέσματος και να μιλά για τις δυσκολίες που συνάντησε ειδικά στις εγκαταστάσεις της Φάρκαινας λόγω και της αυξημένης επισκεψιμότητας.

«Μέλημά μας είναι η ασφάλεια και η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

anavathmismeni_kai_asfalis_i_paidiki_hara

Σχετικά Άρθρα