Απαντά στα αιτήματα των μαθητών των Καρδαμύλων ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 01/02/2021 - 15:55

Επιστολή προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έστειλαν οι μαθητές των Γυμνασίου και Λυκείου Καρδαμύλων με κύρια αιτήματα, να σταλούν περισσότερα απολυμαντικά στο σχολείο να προσληφθεί επιπλέον καθαρίστρια, να οριστεί μικρότερος αριθμός μαθητών στις τάξεις και να διεξαχθούν τεστ κορωνοϊού.

Ο κ. Ευαγγελινός απατώντας μέσω συνέντευξης του στην επιστολή, δήλωσε ότι αύριο θα επισκεφτεί τους σχολικούς χώρους Δευτεροβάθμιας στα Καρδάμυλα, αποσκοπώντας να συνομιλήσει με τους μαθητές και εξέφρασε την άποψη ότι τα ζητήματα που θέτουν οι μαθητές είναι υπό έλεγχο.

Ειδικότερα, όπως είπε, το αίτημα για την καθαρίστρια έχει διαβιβαστεί στην Σχολική και Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Σχετικά με το αίτημα του ορισμού ανά 15 άτομα σε κάθε τάξη είπε χαρακτηριστικά ότι ειδικά στα Καρδάμυλα δεν πρέπει να τίθενται τέτοιου είδους θέματα, καθώς και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είναι ήδη πολύ μειωμένος ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη.

Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που μας μετέφερε, στο Γυμνάσιο Καρδαμύλων υπάρχουν 16 άτομα στην Α’ στην Β΄και στην Γ’ τάξη αντίστοιχα, ενώ το ΓΕΛ έχει 4 μαθητές στην Α’ τάξη, 9 στην Β’ τάξη και 7 στην Γ’ τάξη, τέλος στο ΕΠΑΛ φοιτούν 7 μαθητές στην Α’ τάξη, 15 στην Β’ τάξη και 14 στην Γ’ τάξη.

Κλείνοντας τον κύκλο αιτημάτων είπε ότι για τα rapid test θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία επιλογής των μαθητών και καθηγητών μέσω της πλατφόρμας: edu.testing.gov.gr, ενώ για τα απολυμαντικά δήλωσε ότι ο Δήμος διέθεσε 250 διαλύματα των 1.000ml το καθένα όπου μπορεί ο εκπρόσωπος της εκάστοτε σχολικής μονάδας να επισκεφτεί τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας και να τα παραλάβει.

ayrio_sta_sholeia_ton_kardamylon_gia_ta_aitimata_ton_mathiton

Σχετικά Άρθρα