Δωρεά υπολογιστών στο Λιβάνειο ΓΕΛ Καρδαμύλων

Τετ, 07/06/2023 - 15:16

H Διευθύντρια, ο Σύλλογος των Καθηγητών και οι μαθητές του Λιβανείου Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην εταιρεία ACCENTURE A.E για την δωρεά 2 φορητών υπολογιστών.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου, Ροδόκλεια Μούνδουλα, "δεδομένου ότι ο μικρός αριθμός των μαθητών του σχολείου συνεπάγεται και μικρότερη χρηματοδότηση, η προσφορά των  φορητών υπολογιστών αποκτά ξεχωριστή σημασία, είναι μια ανάσα για τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος προκειμένου το σχολείο να ανταπεξέλθει στο πολύπλευρο έργο του και το νέο ρόλο που καλείται τα επιτελέσει σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Με την ευγενική προσφορά της εταιρείας, εκσυγχρονίστηκαν 2 αίθουσες διδασκαλίας αποκτώντας τον εξοπλισμό που υποστηρίζει τις νέες σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας αναβαθμίζοντας την ποιότητα της παρεχόμενης στους μαθητές μας εκπαίδευσης.  

Τέτοιες γενναιόδωρες πράξεις που δείχνουν το ενδιαφέρον της εταιρείας ACCENTURE A.E για ό,τι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας, τα παιδιά του, τιμούν ιδιαίτερα τους δωρητές και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στις δύσκολες αυτές εποχές".

Σχετικά Άρθρα