Ένα... Κινέζικο ευχαριστώ στον καπ. Παν. Τσάκο

Παρ, 28/10/2022 - 19:13

Η Λουίζα είναι Κινέζα, οι γονείς εργάζονταν στην Χίο και η ίδια με ελληνική παιδεία στο TEENS είναι σήμερα φοιτήτρια στο τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, στην οποία εισήχθη με σειρά επιτυχίας 2 μεταξύ των αποφοίτων ΕΠΑΛ.

Η ίδια μας κοινοποίησε την παρακάτω επιστολή, που έστειλε στον ιδρυτή του TEENS καπ. Παναγιώτη Τσάκο.

"Αγαπητέ Καπετάνιε, γεια σας! Γράφω αυτό το γράμμα για να σας ευχαριστήσω και πάλι για την υποστήριξή σας!

Πρώτα απ’όλα, σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε να γίνω «μέλος της οικογένειας», για την οποία νιώθω πραγματικά χαρούμενη και ευτυχισμένη! Αυτή η «οικογένεια» είναι γεμάτη αγάπη και ζεστασιά. Όλοι είναι πολύ φιλικοί και παθιασμένοι! Σας ευχαριστώ που ιδρύσατε αυτό το ιδιωτικό λύκειο - το TEENS, το οποίο μου έδωσε μια αξιοζήλευτη εκπαίδευση και την ενθάρρυνση και υποστήριξη όλων των ανθρώπων!

Όταν επισκέφτηκα την εταιρεία για πρώτη φορά έμεινα πολύ έκπληκτη! Μου αρέσει πάρα πολύ το περιβάλλον της εταιρείας! Η εμφάνιση της εταιρείας είναι σαν πλοίο. Νομίζω ότι η οικογένεια είναι σαν πλοίο.

Ο καθένας πρέπει να εργαστεί σκληρά, να αντιμετωπίζουμε προβλήματα όλοι μαζί και να αλληλοβοηθήσουμε, έτσι η οικογένεια θα είναι κατοχυρωμένη! Κάθε μέλος της εταιρείας, καθώς και ολόκληρη η ομάδα της εταιρείας, με κάνουν να αισθάνομαι τη συνοχή αυτής της οικογένειας, την αλληλεγγύη και τη φιλία μεταξύ συναδέλφων! Δεύτερον, είμαι ευγνώμων για τη βοήθειά σας στην οικονομία και την ψυχή μου. Γίνατε πατέρας μου και με κάνατε να νιώσω την μέριμνα του πατέρα και την ισχυρή πατρική αγάπη! Τώρα ζω σε ένα άνετο και ασφαλές μέρος. Σας ευχαριστώ που μου προσφέρατε ένα αίσθημα ασφάλειας! Επίσης, σας ευχαριστώ που είστε το λιμάνι μου, ώστε να μπορώ να σαλπάρω με ασφάλεια ώστε να βρω τα όνειρά μου και να πετύχω τους στόχους μου!

Τέλος, εύχομαι η οικογένειά μας να είναι πάντα δυνατή και συνδεδεμένη!

Σας ευχαριστώ, καπετάνιε, που μας οδηγήσατε μπροστά! Τώρα, θέλω επίσης να ξεκινήσω το ταξίδι της ζωής και να γίνω ο πηδαλιούχος της δικής μου ζωής."

Σχετικά Άρθρα