Χίος, Δευτέρα 25 Μαΐου

Επίσκεψη του Αλκιβιάδη Στεφανή

Παρ, 15/05/2020 - 10:37

Επίσκεψη στο νησί μας πραγματοποίησε το πρωϊ ο Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και επιφορτισμένος από μεριάς του αρμόδιου υπουργείου, με την φύλαξη των συνόρων, όσων αφορά το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα.

Το ταξίδι του Αλκιβιάδη Στεφανή έχει υπηρεσιακό χαρακτήρα, συνεπώς λεπτομέρειες δεν γίνονται γνωστές

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 25/05/2020 - 15:40

Γενική καθαριότητα, απολύμανση και χορτοκοπές είναι τα βήματα που θα ακολουθήσει άμεσα η πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου, προκειμένου να λειτουργήσουν τα σχολεία, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αριστείδη Κελεπερτζή.

«Ο χώρος εργασίας μας είναι το σχολείο» ανέφερε στην «Αλήθεια» και η Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Μαρία Μουτρίκα εστιάζοντας όμως στην τήρηση των προϋποθέσεων ασφαλείας.

«Τα αντανακλαστικά μας θα έπρεπε να τρέχουν πιο γρήγορα», είπε, αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί σε πολλές σχολικές μονάδες, όπου δεν έχουν γίνει χορτοκοπές, ενώ επικεντρώθηκε και στο ζήτημα των καθαριστριών, λέγοντας ότι θα πρέπει να επιστρέψουν από τις δημοτικές υπηρεσίες στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και να είναι εκεί τις πρωινές ώρες.

kathariotita_-_apolymansi_-_hortokopes_se_dimotika_nipiagogeia