Έτοιμη για τον Αγιασμό η Οινούσσα

Σάβ, 10/09/2022 - 07:15

Πανέτοιμα όλα τα εκπαιδευτήρια για τον Αγιασμό!

Αυτό σημειώνει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ, συμπληρώνοντας:

"Στην σημερινή μας επίσκεψη με τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρο Σκούφη στα σχολεία είχαμε εκτενή συνεργασία με τους Διευθυντές/ντριες όλων των εκπαιδευτηρίων και διευθετήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την άρτια εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους και θα υπάρξει πλήρες ωρολόγιο πρόγραμμα από την πρώτη ημέρα. Εύχομαι ολόψυχα Καλή Σχολική Χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Θα είμαστε καθημερινά δίπλα στα σχολεία τόσο για τα κτιριακά και λοιπά θέματα τεχνικής φύσεως, αλλά κυρίως ως Δήμαρχος διαβεβαιώνω για την αδιάλειπτη παρουσία μου για την παρακολούθηση της προόδου των παιδιών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων, που θα ανακύπτουν. Σύντομα θα συναντηθώ και με τους Συλλόγους Γονέων για την δρομολόγηση των κοινού ενδιαφέροντος θεμάτων.

Θέλω να συγχαρώ κι ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο κι όλους τους εργαζομένους καθαριότητας, ύδρευσης, πρασίνου και κοινωφελούς εργασίας για τη λεπτομερή και προσεγμένη δουλειά, που έκαναν στα εκπαιδευτήρια και κυρίως στους αύλειους χώρους."

Σχετικά Άρθρα