Και στο Ομήρειο το 3ο Γυμνάσιο για δια ζώσης μαθήματα!

Προσωρινή λύση από το Δήμο με χρήση αιθουσών και στο 2ο Γυμνάσιο - Λύκειο αλλά και προκάτ αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 16/01/2024 - 12:49

Μέσα σ' αυτή την εβδομάδα, το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Χίου θα επιστρέψουν στα δια ζώσης μαθήματα.

Όπως γνωστοποίησε ο Σταύρος Σταυρινούδης, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χίου, σε συνεργασία και με το Δήμαρχο Χίου, Γιάννη Μαλαφή αλλά και με την εκπαιδευτική κοινότητα, δίνεται λύση προσωρινά με τη χρήση προκάτ αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο για τη στέγαση της 1ης τάξης του 3ου Γυμνασίου, ενώ η 2η τάξη του σχολείου θα στεγαστεί σε δύο αίθουσες στο 2ο Γυμνάσιο και σε μία στο 2ο Γενικό Λύκειο.

Παράλληλα θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι των εργαστηρίων του Ομηρειου για να στεγαστεί η 3η τάξη του γυμνασίου.

"Ηδη", είπε ο κος Σταυρινούδης, "ο Δήμος έχει προχωρήσει στην παραγγελία 9 προκάτ αιθουσών και 2 τουαλετών που εκτιμάται ότι θα έρθουν σε δύο μήνες".

Επίσης σημείωσε ότι στο μεταξύ αν άλλες προκάτ αίθουσες (πχ. δύο από τις κτηριακές υποδομές, μια του ειδικού σχολείου) εγκατασταθούν νωρίτερα στην αυλή των 1ου και 3ου γυμνασίων η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου θα αποφασίσει ποιες τάξεις της θα τις χρησιμοποιήσουν η 2η ή η 3η.

se_omireio_kai_2o_gymnasio_lykeio_oi_mathites_toy_3o_gymnasioy

Σχετικά Άρθρα