Λιγότερα κρούσματα κορωνοϊού στο TEENS

Τετ, 26/01/2022 - 15:27

Διανύοντας την 3η εβδομάδα του νέου έτους το Ναυτικού ΕΠΑΛ «Τσάκος Ελληνικά Ελληνικά Εκπαιδευτηρία Ναυτικών Σπουδών - TEENS» συγκέντρωσε ικανοποιητικά ποσοστά της πορείας της Covid-19.

Ενώ πανελλαδικά το ποσοστό των παιδιών που νόσησαν μετά τις γιορτές εκτοξεύθηκε στο 25% στο σύνολο των κρουσμάτων, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του TEENS είναι μόλις 7% της δυναμικότητας του σχολείου.

Ενθαρρυντικό επίσης είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων διδασκόντων και του διοικητικού προσωπικού, το οποίο ανέρχεται στο 87%, αντίστοιχα το 75% των μαθητών είναι εμβολιασμένοι και το 2% διαθέτουν το πιστοποιητικό νόσησης.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του σχολείου:

"Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα απαραίτητά μέτρα προφύλαξης, οι καθηγητές και σπουδαστές προσκομίζουν δύο φορές την εβδομάδα τα απαραίτητα self-tests. Επιπρόσθετα, πραγματοποιείται καθημερινή θερμομέτρηση μαθητών και καθηγητών, πριν την είσοδο τους στο σχολείο για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοιού.

Όλες οι αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα την Δημόσια Υγεία και την θετική ψυχολογική διάθεση των μαθητών/τριών. Το TEENS προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει όλα τα μέλη που το απαρτίζουν και αποδεικνύει καθημερινά πως τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία".

Σχετικά Άρθρα