Ολοκληρωμένη πρόταση σπουδών από το πρώτο Ιδιωτικό Ναυτικό Λύκειο στην Ελλάδα

Κάλεσμα από τον Διευθυντή του Γιάννη Κόκκα σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το σχολείο, τα εφόδια και τις προοπτικές του
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 21/10/2021 - 09:14

Καταξιωμένο, μετά από μια τριετή λειτουργία, στην συνείδηση όλων όσων επιθυμούν να ακολουθήσουν το ναυτικό επάγγελμα και όχι μόνο, είναι το ιδιωτικό Ναυτικό Επαγγελματικό Λύκειο Τσάκος "TEENS", που από την τρέχουσα σχολική χρονιά λειτουργεί με τον Διευθυντή Ιωάννη Κόκκα στο τιμόνι.

Ο νέος διευθυντής, που υπηρετούσε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σχολείου ως καθηγητής, μέσα από την «Αλήθεια», συστήθηκε στο κοινό της Χίου υπογραμμίζοντας τις προοπτικές φοίτησης στο Λύκειο.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το TEENS, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κόκκας είναι ο υπερσύχρονος εξοπλισμός, τα εργαστήρια, το μηχανουργείο, αλλά κυρίως οι προσομοιωτές γέφυρας και μηχανοστασίου που δημιουργούν ρεαλιστικά σενάρια ναυτικής ζωής, βοηθώντας τους μαθητές να ξεκινήσουν συνειδητά μια καριέρα στη θάλασσα.

Παράλληλα ο νέος διευθυντής του Ναυτικού Επαγγελματικού Λυκείου στην συνέντευξη του αναφέρθηκε στην καθημερινότητα των μαθητών του σχολείου που περιλαμβάνει ενισχυτική διδασκαλία, εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και εκπαιδευτικά ταξίδια.

 

prooptikes_epaggelmatikis_apokatastasis_mathiton_sti_naytilia

Σχετικά Άρθρα