Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Ραφαέλλα Πάμπαλου: Με 18.220 μόρια επόμενο βήμα η επιστήμη της Βιολογίας

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 01/07/2019 - 10:22

 

Δεν σταματάει να χαμογελά η Ραφαέλλα Πάμπαλλου, τελειόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου και πλέον με το ένα πόδι στην πανεπιστημιακή σχολή που θέλει, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει στις πανελλαδικές εξετάσεις 18.220 μόρια.

Θέλει βιολογία ή βιοτεχνολογία, την ενδιαφέρει κυρίως η έρευνα και στο ερώτημα αν μέτρησε στην επιλογή της η επαγγελματική αποκατάσταση απαντά πως είναι κάτι που μετράει αλλά αυτό που προηγείται είναι τα "θέλω" της κυρίως στο ερευνητικό πεδίο που την ελκύει.

Στους επόμενους που θα δοκιμάσουν με τις πανελλαδικές συνιστά υπομονή, αντοχή, διάβασμα και κυρίως ψυχραιμία πάνω από το γραπτό των τελικών εξετάσεων.

Η ίδια στερήθηκε αρκετά , διάβασε, είχε πρόγραμμα και τώρα μπορεί να γευτεί τους καρπούς της προσπάθειας.

Σημείωση Σύνταξης: Λόγω προσωπικών δεδομένων επισήμως δε δίνονται οι πρώτοι στις πανελλαδικές ανά σχολείο από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οπότε όποιος επιτυχόντας επιθυμεί να  μιλήσει στην “ΑΛΗΘΕΙΑ” μπορεί να επικοινωνήσει με το 22710 25678 ή να στείλει μήνυμα στο  news@alithia.gr

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 19:34

Εκπαίδευση με εκδηλώσεις στο I love Enlish τον Δεκέμβριο με τις παρακάτω δράσεις; 

Σάββατο 7/12    12:00-14:00 Φτιάχνουμε το «δικό μας» παραμύθι-Μέμορι.

Σάββατο 14/12   12:00-14:00 Εργαστήριο κούκλας- κουκλοθεάτρου.

Σάββατο 21/12   12:00- 14:00 Δίνουμε  λύσεις σε προβλήμματα φίλων μας- Παιχνίδια συναισθηματικής Νοημοσύνης.

 Στόχος των εκδηλώσεων οι «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι «Γέφυρες» είναι ένα πρόγραμμα με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων στην ειδική και γενική εκπαίδευση, που θα πλαισιωθεί με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 13/12 20:15. Πρώτη συνάντηση.

Πρόκειται για διεπιστημονική συζήτηση που θα γίνει στο χώρο του I LOVE ENGLISH, μαζί με την ψυχολόγο Μαρίνα Μποζάνη, τη συγγραφέα-παιδαγωγό Βίκυ Σγουρέλλη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του I LOVE ENGLISH με στόχο την ενημέρωση σε καίρια εκπαιδευτικά ζητήματα που προκύπτουν από την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, την Παρασκευή 13/12 στις 8.15 μ.μ.

Σ' αυτήν την διεπιστημονική συνεργασία, θα αναλυθούν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των γονέων- εκπαιδευτικών-θεραπευτών- κοινωνικών επιστημόνων.

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς. προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή ενημέρωση και την υπερφόρτωση του μαθητή και την αντιμετώπισής του. Διαχείριση χρόνου – εξωσχολικές δραστηριότητες κ.λ.π.