Χίος, Τρίτη 20 Αυγούστου

Ραφαέλλα Πάμπαλου: Με 18.220 μόρια επόμενο βήμα η επιστήμη της Βιολογίας

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 01/07/2019 - 10:22

 

Δεν σταματάει να χαμογελά η Ραφαέλλα Πάμπαλλου, τελειόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου και πλέον με το ένα πόδι στην πανεπιστημιακή σχολή που θέλει, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει στις πανελλαδικές εξετάσεις 18.220 μόρια.

Θέλει βιολογία ή βιοτεχνολογία, την ενδιαφέρει κυρίως η έρευνα και στο ερώτημα αν μέτρησε στην επιλογή της η επαγγελματική αποκατάσταση απαντά πως είναι κάτι που μετράει αλλά αυτό που προηγείται είναι τα "θέλω" της κυρίως στο ερευνητικό πεδίο που την ελκύει.

Στους επόμενους που θα δοκιμάσουν με τις πανελλαδικές συνιστά υπομονή, αντοχή, διάβασμα και κυρίως ψυχραιμία πάνω από το γραπτό των τελικών εξετάσεων.

Η ίδια στερήθηκε αρκετά , διάβασε, είχε πρόγραμμα και τώρα μπορεί να γευτεί τους καρπούς της προσπάθειας.

Σημείωση Σύνταξης: Λόγω προσωπικών δεδομένων επισήμως δε δίνονται οι πρώτοι στις πανελλαδικές ανά σχολείο από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οπότε όποιος επιτυχόντας επιθυμεί να  μιλήσει στην “ΑΛΗΘΕΙΑ” μπορεί να επικοινωνήσει με το 22710 25678 ή να στείλει μήνυμα στο  news@alithia.gr

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 08/08/2019 - 14:59

Μικρότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ο μέχρι στιγμής αριθμός των σπουδαστών πουκατέθεσαν αιτήσεις εγγραφής  στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, σύμφωνα με τον διοικητή της Γιάννη Μάργαρη.

Οι  αιτήσεις εγγραφων  φέτος έφτασαν τις 163  αιτήσεις, αριθμός μειωμένος σε σχέση με την περσινή χρόνια που έφτασαν τις 227.

«Εκτιμώ ότι η μείωση οφείλετε στην λειτουργία, για πρώτη χρονιά, της ΑΕΝ Καλύμνου», ανέφερε ο κ. Μάργαρης καθώς ένας αρκετά μεγάλος αριθμός υποψήφιων σπουδαστών που κατέθεταν μέχρι πρότινος αίτηση υποψηφιότητας στην Χίο, προέρχονταν από το Νότιο Αιγαίο.

Παράλληλα φέτος, σύμφωνα με τον διοικητή της ΑΕΝ είναι η τελευταία χρονιά που γίνονται δεκτοί σπουδαστές με απολυτήριο Λυκείου.