«Σανίδα σωτηρίας» για την ΑΕΝ Μηχανικών Χίου οι επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας

Συνεχόμενη η αύξηση του αριθμού των σπουδαστών της ακαδημίας
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 08/07/2022 - 14:46

Η επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει το ναυτικό επάγγελμα έχει… απογειώσει τον αριθμό των σπουδαστών στις ΑΕΝ, μιας και οι περισσότεροι νέοι βλέπουν ως… μονόδρομο στην επιβίωση τους το δρόμο της θάλασσας.

Η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου έχει σύνολο 350 σπουδαστές με τον διοικητή της Γιάννη Μάργαρη να τονίζει ότι για την σχολή η παραχώρηση δυο ορόφων στον Οίκο Ναύτη ήταν μια… σανίδα σωτηρίας για την σχολή.

«Οι επιπλέον χώροι μας προσέφεραν επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας, επιπλέον προσωπικό και μεγαλύτερο αριθμό σπουδαστών στην Ακαδημίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, σε συνέντευξη του στην "Αλήθεια", επισημαίνει ότι η συνεχής βελτίωση της ναυτικής εκπαίδευσης είναι το πιο απαραίτητο εφόδιο για τους νέους ναυτικούς ενώ στο πλαίσιο αυτό η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, ανοίγει τα εργαστήρια της τόσο σε σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Χίου όσο και σε άλλα δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα με την απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει καθηγητής της ΑΕΝ στο χώρο και φυσικά η απόφαση έγκρισης από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου ναυτιλίας.

alla_tria_hronia_stin_aen_mihanikon_horoi_toy_oikoy_nayti

Σχετικά Άρθρα