Χίος, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Στα...δικά του πόδια το Τμήμα Τουρισμού

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 18/07/2019 - 14:36

Με την φράση «δίνουμε σάρκα και οστά σε ένα όραμα δεκαετιών» η πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη, ανακοίνωσε την εξασφάλιση των απαιτουμένων πιστώσεων που, όπως ανέφερε, θα καταστήσουν το τμήμα οικονομίας και διοίκησης τουρισμού του πανεπιστήμιου Αιγαίου στην Χίο, ένα αυτόνομο τμήμα.

«Μετά από πολλές παλινωδίες ιδρύθηκε το τμήμα οικονομίας και διοίκησης τουρισμού στην Χίο, αλλά δεν είχε αποκτήσει υπόσταση μιας και στηρίζονταν στο προσωπικό του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων», ανέφερε η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, συμπληρώνοντας ότι «τώρα με την εξασφάλιση των πιστώσεων ανοίγει ο δρόμος για να αποδοθεί στο τμήμα τουρισμού η θέση του αξίζει στο πανεπιστημιακό στερέωμα».

Η ανακοίνωση αυτή της πρυτάνεως Χρυσής Βιτσιλάκη έγινε κατά την διάρκεια της τελετής αναγόρευσης της κυρίας Αΐσα Μοχάμεντ Σαΐντ Φαντίλα Αλχαμελι, η οποία είναι μόνιμη αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας, πρώτη γυναίκα πιλότο στα Αραβικά Εμιράτα και υποψήφια για την Προεδρία του Συμβουλίου του ICAO), σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος οικονομίας και διοίκησης τουρισμού του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 15/10/2019 - 19:02

Ο... Κλειδοκράτορας της Βίκυς Σγουρέλη παρουσιάζεται. Αυτό θα γίνει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στο Book Cafe του Βιβλιοπωλείου “Πυξίδα” με ομιλήτρια την... μητέρα του, συγγραφέα Βίκυ Σγουρέλλη, ειδική παιδαγωγό, που με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου της, θα αναπτύξει το θέμα με θέμα των μαθησιακών διαφορών και τη συμβολή τόσο των πολυτροπικών κειμένων, όσο και του βιβλίου “Μέμορι ο Κλειδοκράτορας της Μνήμης Και Το Αιώνιο Μυστικό Του Δε Θυμάμαι” στην κατανόηση της λειτουργίας της μνήμης.