Στις Οινούσσες οι αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων

Τρί, 17/05/2022 - 14:37

Την Τρίτη 7 Ιουνίου στο στάδιο και το αμφιθέατρο Οινουσσών θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στίβου Δημοτικών σχολείων σχ. έτους 2021-2022.

Τους αγώνες διοργανώνουν η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Χίου - Σάμου (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ) και η Διεύθυνση Α'/θμιας Εκπαίδευσης  Χίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Χίου, τον Δήμο Οινουσσών και τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ τάξης (γεννηθέντες 2010 – 2011) καθώς και αγόρια και κορίτσια ΑμεΑ.

Αγωνίσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                                                       ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

 

 

 

ΑΓΟΡΙΑ ( Ε-ΣΤ )

50Μ, 1.000Μ, Σκυτ. 4Χ50Μ, Άλμα σε Μήκος, Άλμα σε ύψος, Ρίψη

 

Vortex.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ( Ε-ΣΤ )

50Μ, 1.000Μ, Άλμα σε Μήκος, Άλμα σε ύψος, Ρίψη Vortex

ΑΓΟΡΙΑ ΑμεΑ

50Μ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑμεΑ

50Μ

Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων, το κάθε σχολείο συμμετέχει στα ατομικά αγωνίσματα με ένα μαθητή και μία μαθήτρια και με μία ομάδα στη σκυταλοδρομία κάθε κατηγορίας (αγοριών, κοριτσιών),

Κάθε μαθητής-τρια, έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα ατομικό αγώνισμα και στη σκυταλοδρομία 4Χ50Μ.

Έπαθλα Αγώνων:

Στους τρείς (3) πρώτους νικητές, τις τρείς (3) πρώτες νικήτριες των ατομικών αγωνισμάτων καθώς και στις τρείς (3) πρώτες ομάδες σκυταλοδρομίας κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν έπαθλα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Στον 1ο νικητή-τρια και 1η ομάδα σκυταλοδρομίας, κύπελλο - μετάλλιο - δίπλωμα. Στους 2 νικητή-τρια και ομάδα  μετάλλια και διπλώματα. ο/η- 3ο/η

Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής θα δοθούν σε όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες-χουσες.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι σχολικές μονάδες, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, στο email: segaschios-samos@otenet.gr, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3/06/2022 και ώρα 12.00.

Σχετικά Άρθρα