

Παραμένουν τα 52 κενά καθηγητών στην Β/Θμια Εκπαίδευση με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Σταύρο Σταυρινούδη να αναφέρει ότι ολόκληρη εικόνα θα υπάρχει μετά και την ολοκλήρωση της Β φάσης.
«Αυτή την στιγμή έχουμε 26 κενά διαφόρων ειδικοτήτων στην Χίο και 14 σε Οινούσσες και Ψαρά», τόνισε ο κ.Σταυρινούδης συμπληρώνοντας ότι εκκρεμούν επίσης 14 προσλήψεις καθηγητών στην ειδική αγωγή.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ καταγγέλλει την συνδιδασκαλία των μαθημάτων συναφών γνωστικών αντικειμένων που προβλέπεται μέσα από μια εγκύκλιο 22 σελίδων που έφτασε στα σχολεία την μέρα του αγιασμού.
«Με την εγκύκλιο αυτή επιβεβαιώνεται η θέση μας για «άδεια πουκάμισα» στην έγκριση των ολιγομελών τμημάτων», υπογράμμισε ο Σταύρος Σταυρινούδης που έκανε λόγο για «εμπαιγμό» της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα.