Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Θεματική Συνεδρίαση για την Παιδεία την Πέμπτη

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 29/06/2020 - 15:04

Θεματική συνεδρίαση για ζητήματα εκπαίδευσης τα οποία είναι αρμοδιότητα του Δήμου θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

«Η εκπαίδευση πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα για την πολιτεία και για τον δήμο μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Καλογεράκης συμπληρώνοντας ότι στην Χίο έχουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.

Στην συνεδρίαση που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, θα μετέχουν οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πρόεδροι και μέλη σχολικών επιτροπών καθώς και συνδικαλιστικοί φορείς.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου αναφέρθηκε στην συνεδρίαση της Παρασκευής και τα όσα έγιναν που τον ώθησαν να καταθέσει την παραίτηση του η οποία δεν έγινε αποδεκτή από το Σώμα.

Ο κ. Καλογεράκης τόνισε ότι η φράση «έχει χάσει την μπάλα» που ειπώθηκε από Δημ. Σύμβουλο ήταν προσβλητική για το πρόσωπο του κατέθεσε παραίτηση με το σώμα όμως να μην την αποδέχεται.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 16:27

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μετά τις 13:00, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βαθμοί των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Μετά η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Για την υποστήριξη της υποβολής του μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Τότε οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Aναδημοσίευση από naftemporiki.gr