Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Τιμητικές διακρίσεις στους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Χίου

Πέμ, 07/11/2019 - 15:27

Συγχαρητήρια από τη Διευθύντρια κ. Καλλιρρόη Χαλιορή και το Σύλλογο Καθηγητών του 3ου ΓΕΛ Χίου στους μαθητές του σχολείου που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς:

  1. Καρδαμύλας Απόστολος της Γ’ τάξης που απέσπασε το 2ο Βραβείο Αριστείας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης” 2019.
  2.  Κουτσουράκη Άρτεμις της Γ’ τάξης που  έλαβε το 1ο Βραβείο διηγήματος στον 11ο Πανελλήνιο σχολικό λογοτεχνικό διαγωνισμό μορφωτικού ομίλου Πετρούπολης και το 2ο Βραβείο στον 19ο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με το διήγημα της “Παρατηρητές” .
  3. Σερέπας Κωνσταντίνος της Γ’ τάξης που έλαβε το 1ο Βραβείο στη φωτογραφία και Κουτσουράκη Σταματίνα, Αλβανού  Αναστασία, Μαρή Βιργινία της Β’ τάξης που έλαβαν το 1ο Βραβείο στο Βίντεο στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ της ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΕΦΗΒΟΥ με θέμα: “ Νέοι και Ψυχική Υγεία : Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ευτυχισμένος” .
  4. Κοινούση Στυλιανή και Σεζένια Μαρκέλλα της Γ’ τάξης που προκρίθηκαν στο “ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ EUROSCOLA  2019“  της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα μεταβούν στο Στρασβούργο στις 14 Νοεμβρίου 2019.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 15:56

Toυλάχιστον ξεκινά πριν τα Χριστούγεννα (!) η ενισχυτική διδασκαλία στα Γυμνάσια και συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα.

 Η ενισχυτική θα πραγματοποιείται σε συγκεκριμένα Γυμνάσια, τα οποία έχουν οριστεί ως Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (ΣΚΑΕ), και αφορά στα  μαθήματα:

1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,

2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,

3) Μαθηματικά,

4) Φυσική,

5) Χημεία και

6) Αγγλικά. 

Για τοσχολικό έτος 2019-2020, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου ιδρύθηκαν και θα λειτουργούν 25 ΣΚΑΕ, με την παρακάτω κατανομή ανά νησί, στα οποία θα διδάσκουν 47 εκπαιδευτικοί.

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή της Ενισχυτικής Διδασκαλίας πραγματοποιείται για πέμπτο συνεχές σχολικό έτος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

9 ΣΚΑΕ Λέσβου

3 ΣΚΑΕ  Λήμνου

ΔΔΕ ΧΙΟΥ

5 ΣΚΑΕ Χίου

1 ΣΚΑΕ Οινούσες

ΔΔΕ ΣΑΜΟΥ

2 ΣΚΑΕ Ικαρία

1 ΣΚΑΕ  Φούρνοι