Χίος, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Βήμα- βήμα για τα μαθητικά δρομολόγια

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 11/12/2018 - 15:33

Τον προβληματισμό του σχετικά με το μέλλον των μαθητικών δρομολογίων εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, καθώς  μπορεί να ξεπεράστηκε το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών  αλλά  προσωρινά.

« Χτες ασκήσαμε πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση και σήμερα τα δρομολόγια γίνονται κανονικά», ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης συμπληρώνοντας ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δυσκολεύουν την δουλειά τους.

«Ο μεγάλος μας προβληματισμός» ανέφερε   ο αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι το ότι αν τα ΚΤΕΛ σταματήσουν τα μαθητικά δρομολόγια θα σταματήσουν και τα δρομολόγια στα χωριά μας και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως η Περιφέρεια θα συνεχίσει τις προσπάθειες προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 15/02/2019 - 06:03

Οπως ενημερώνει η  Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Χίου της Ε.Μ.Ε. ο μαθητής της Α΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Χίου Τσελίγκας Δημοσθένης – Πρόδρομος, διακρίθηκε στον 79ο Πανελλήνιο Μαθηματικό διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης» που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Έτσι προκρίνεται στην τρίτη και τελική φάση των διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε. με την επωνυμία «ο Αρχιμήδης». Η Δ.Ε. του παραρτήματος εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο Δημοσθένη, στους γονείς του Δημήτρη Τσελίγκα και Μαριόγκα Μελαχρινούδη, στους καθηγητές του και στο Σχολείο του.