Βράβευση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χίου για το πρόγραμμα eTwinning

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 29/09/2021 - 12:53

Με χαρά υποδέχτηκαν οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χίου την βράβευση τους από την Εθνική Υπηρεσία e-Twinning, με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, για το έργο e-Twinning “Interwaves / Intervagues”, ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο υλοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2020 - 2021.

«Όλη αυτή η δράση έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, για τα μέχρι τότε δεδομένα λόγω της πανδημίας, με τα παιδιά να πετυχαίνουν ένα δύσκολο στόχο που τιμά το σχολείο μας», ανέφερε ο διευθυντής του 6ου Δημοτικού Δημήτρης Τσιόλας.

«Υπήρχε μια εποικοδομητική συνεργασία με σχολεία της Ελλάδας και της Ευρώπης και τα βασικό είναι ότι τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα καθώς αντάλλασσαν εμπειρίες και παιχνίδια με παιδιά από άλλες χώρες», τόνισε με την σειρά της η υπεύθυνη εκπαιδευτικός γαλλικής γλώσσας Μαρία Μαυροπούλου.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένα από την δράση εμφανίστηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα που μίλησαν στην "Αλήθεια" τονίζοντας κυρίως την ανταλλαγή παιχνιδιών και καθημερινών συνηθειών με παιδιά της ίδιας ηλικίας από άλλες χώρες.

 

vraveysi_6oy_dimotikoy_gia_to_programma_e_-_twinning

Σχετικά Άρθρα