


Έργα ύψους 10 εκ. ευρώ, θα «βοηθήσουν» το οδικό εθνικό επαρχιακό δίκτυο όλης της Χίου, συμφώνα με τον αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη, καθώς εκτός από τα 4 εκ. ευρώ που έχουν δημοπρατηθεί, άλλα 6 εκ ευρώ, τόσο σε έργα όσο και σε μελέτες, βαίνουν προς δημοπράτηση.
«Έχουμε σε εξέλιξη έργα οδικού επαρχιακού δικτύου σε όλη τη Χίο», ανέφερε ο Σταμάτης Κάρμαντζης, συμπληρώνοντας ότι αυτή την στιγμή εκτελούνται εργασίες σε κεντρικό και νότιο τμήμα ενώ θα ακολουθήσει και το βόρειο τμήμα του νησιού.
Αναφορικά με τις εργασίες αυτές, περιλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός, διαγραμμίσεις, οδική σήμανση και πετροντούβαρα.
«Εργαζόμαστε για να φτιάξουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο μέσα στον επόμενο χρόνο, που ολοκληρώνεται και η θητεία μας», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, συμπληρώνοντας ότι «ακόμη και έναν τραυματισμό να γλιτώσουμε, είναι μεγάλη υπόθεση».