50.000 ευρώ για αθλητικές υποδομές στα 2ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ Χίου

Τετ, 11/07/2018 - 16:03

H αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Χίου, εντάχθηκε, με εξασφάλιση ποσού 50.000 ευρώ, στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, όπως γνωστοποιεί ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά σημειώνει:

«Με απόφαση της 10/7/18 εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) για το έτος 2018, στο πλαίσιο της πιλοτικής δράσης «Εμαυτίων» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, 21 έργα διαμόρφωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημόσια σχολεία της χώρας συνολικού προϋπολογισμού 207 εκατομμυρίων.

Μεταξύ των σχολείων περιλαμβάνεται το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Χίου, για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του οποίου θα διατεθεί το ποσό των 50.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι η κατασκευή αυτών των εγκαταστάσεων ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συνοδινού στη Χίο, στο πλαίσιο μιας γενικότερης αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στο νησί μέσω του ΠΔΕ, σχεδιασμός που αρχίζει να υλοποιείται.»

Σχετικά Άρθρα