Αγώνας δρόμου για την ολοκλήρωση των εργασιών

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΡΑΜΠΑ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 13/04/2018 - 14:40

Τη  ζημιά που έχει γίνει στο κρηπίδωμα των  λιμανιού , στο χώρο πρόσδεσης των πλοίων, αποκαθιστά ο δήμος Χίου και το Λιμενικό Ταμείο, με στόχο οι εργασίες να ολοκληρωθούν σύντομα, καθώς ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδο το επόμενο διάστημα.

Το πρωί της Παρασκευής  ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Κέφης, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Λευτέρη Παπαλάνη, επισκέφτηκαν το χώρο που εκτελούνται οι εργασίες .

«Το έργο θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει νωρίτερα, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα είναι πολλά τα εμπόδια λόγο διασφάλισης διαχείρισης δημοσίου χρήματος, με αποτέλεσμα να έχουμε καθυστερήσει», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι το πρόβλημα στο κρηπίδωμα εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα λόγο των απόνερων από τις προπέλες των πλοίων.

Οι εργασίες όμως στο συγκεκριμένο χώρο δεν φαίνεται να ολοκληρώνονται και τόσο σύντομα, καθώς αμέσως μετά την αποκατάσταση του κρηπιδώματος και την ενίσχυση του με τσιμεντένια μπλόκα θα ακολουθήσει και η …καθαίρεση της ράμπας πρόσδεσης που έχει κριθεί ακατάλληλη με σκοπό την ανακατασκευή της,.

«Είναι απαραίτητο να γίνει στέρεο πρώτα το υπόστρωμα και μετά να ανακατασκευαστεί η ράμπα καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα καθίζησης», ανέφερε ο δήμαρχος Χίου , άποψη που υποστηρίζει και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Στο εργοτάξιο βρίσκεται καθημερινά, όπως ανέφερε, και ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Αντώνης Κέφης, που παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών.

«Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο όσο γίνεται πιο σύντομα, λόγο της καλοκαιρινής κίνησης των πλοίων και των επιβατών», ανέφερε ο κ.Κέφης.

 

i_grafeiokratia_mas_kathysterise_sto_ergo_toy_limanioy

Σχετικά Άρθρα