Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

Άλλη μια συγκέντρωση στο Αίπος

Κυρ, 16/02/2020 - 18:29

Άλλη μια άτυπη συγκέντρωση αυτή τη φορά από αιρετούς του Βροντάδου, που πήραν την πρωτοβουλία για σχετικό κάλεσμα, στην περιοχή του 17ου χιλιομέτρου της Επαρχιακής οδού Χίου – Βολισσού, όπου και αποφασίστηκε η δημιουργία ελεγχόμενου Κέντρου Κράτησης μεταναστών και προσφύγων.

Όσοι μίλησαν αλλά και οι συμμετέχοντες, πολλοί και από την πρώτη συγκέντρωση, που διοργανώθηκε, εξέφρασαν την εναντίωση τους στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Χαρακτηριστικό πάντως των μέχρι σήμερα συγκεντρώσεων είναι ότι δεν τις διοργανώνει κανένας επίσημος φορέας.

Οι παρευρισκόμενοι πάντως φάνηκαν διατεθημένοι να περιφρουρούν τον χώρο όλο το 24ωρο!

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 02/07/2020 - 16:13

Στη νέα διήμερη αποχή, σήμερα και αύριο των λογιαστών, συμπαρίσταται η Διοίκηση της ΟΕΒΕ Χίου, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους Χιώτες Λογιστές- Φοροτεχνικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τους τελευταίους μήνες!

Η προσπάθεια ψηφιοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί βάρος στους ώμους του κλάδου καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στον τεράστιο όγκο δουλειάς που συσσωρεύεται, αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες εκτός ανθρώπινων ωραρίων. Με μαθηματική ακρίβεια πολλοί συνάδελφοι- επαγγελματίες λογιστές θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες, ή θα πρέπει να καταφύγουν στη μισθωτή εργασία ή θα χάσουν κάθε έννοια δικαιώματος στον προσωπικό χρόνο και την οικογένεια!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου στηρίζει τον κλάδο των φοροτεχνικών-λογιστών, στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων στην εργασία αλλά κυρίως τη ζωή!"