Παρ, 22/05/2020 - 15:41

Δύο χρόνια τώρα υπάρχει η δέσμευση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για τη δημιουργία Σχολής Σωστικών στις Οινούσσες.
Η Κυβέρνηση άλλαξε, η ηγεσία του υπουργείου επίσης, μας προέκυψε κι ο κορωνοϊός και παραμένουμε στη βούληση και στην αναγκαιότητα ίδρυσης της σχολής.
Αυτό προκύπτει και από τη σημερινή συνάντησή της με τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Γιώργο Δανιήλ, της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνας Καλογήρου.
Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Συνάντηση σήμερα με τον Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ. Η σύσταση και λειτουργία Σχολής Σωστικών στις Οινούσσες αποτελεί προτεραιότητα και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της Ναυτικής Εκπαίδευσης που παρέχεται στο ακριτικό νησί».