Ανακοίνωση της παράταξης "Χίος Μπροστά"

Πέμ, 18/08/2022 - 14:46

«Μη μιλάς, ο Κάρμαντζης θα σου κάνει μήνυση» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Χίος Μπροστά" σημειώνοντας:

«Τώρα του φταίει ο παπάς της Συκιάδας.

Χθες τα «παιδιά και τα εγγόνια» όσων είχαν διαφορετική άποψη από τη δική του θα «έμπλεκαν».

Προχθές του έφταιγε αστυνομικός που έκανε κριτική σε ιδιωτική συζήτηση .Του έγινε σύσταση για “νομιμοφροσύνη” από τον διευθυντή του με υπόδειξη του δημάρχου.

Τις προάλλες έφταιγαν οι πρόεδροι των χωριών που παραπονέθηκαν για εγκατάλειψη των κοινοτήτων τους, γι αυτό τους αποδόθηκε η ιδιότητα των πρεφαδόρων.

Όποιος έχει άλλη άποψη από το δήμαρχο απειλείται με αγωγές, μηνύσεις ή και με «προσκλήσεις» να «βγούμε έξω να λογαριαστούμε ρε λεβέντη».

Για τον κ. Κάρμαντζη επιτρεπτά και επιβεβλημένα είναι μόνο τα θετικά σχόλια όσων έχουν λάβει συμβάσεις ή αναθέσεις ως προφανής υποχρέωση για να εξακολουθήσουν να είναι ευνοημένοι.

Αυτή είναι η αντίληψη του δημάρχου Χίου κ. Κάρμαντζη για τη δημοκρατία. Να απαγορεύεται η γνώμη και η άποψη εκτός και αν συμφωνεί με την δική του. Του κ. Κάρμαντζη που μιλά για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό πρόσωπο!

Κατανοητός ως ένα σημείο ο εκνευρισμός του όσο αντιλαμβάνεται ότι έχει καταστεί μειοψηφία στη χιακή κοινωνία. Έχει ξεπεράσει κάθε όριο όμως με το να στρέφεται εναντίον ιερωμένων.

Θα ήταν γραφικό εάν δεν ήταν επικίνδυνο για τη δημοκρατία και την προσβολή του αξιώματος του δημάρχου Χίου. Η ανικανότητα του κ. Κάρμαντζη, η άγνοια του για τη διαχείριση του Δήμου, η συμμετοχή του σε επικίνδυνους για το μέλλον του νησιού σχεδιασμούς όσο αποκαλύπτονται, του προκαλούν φανερά πλέον εκνευρισμό και εντείνουν τον αυταρχισμό του.

Αυτή η συμπεριφορά και οι αντιλήψεις με κατ’ εξοχήν φορέα τους τον κ. Κάρμαντζη δεν αξίζουν στη Χίο».

Σχετικά Άρθρα