Ανακοίνωση του Συνδυασμού "Χίος μπροστά" για τα έργα στο Τελωνείο

Κυρ, 20/02/2022 - 18:36

«Την Τετάρτη έλεγε η Δημοτική αρχή ότι ήταν έτοιμη η αίθουσα υποδοχής τουριστών. Δύο μέρες μετά την καταγγέλλουν για ανικανότητα και προχειρότητα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Χίος Μπροστά" και σημειώνει:

«Η Χίος βαλτώνει όλο και περισσότερο με τη συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή, η οποία δείχνει εμφανή τα σημάδια ανικανότητας της και καθημερινά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.

Για μια ακόμη φορά ο κ.Κάρμαντζης και η ομάδα του ,προσπάθησαν με ψέμματα και κούφια λόγια του αέρα ,να πείσουν ότι κάνουν έργο και νοιάζονται για το καλό της Χίου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα μετά απο 2,5 χρόνια ανυπαρξίας έργου αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι μόνο όταν πρόκειται για επιζήμιες αποφάσεις και ενέργειες (κατασκευή υπερδομών, μεταροπή της Χίου σε σκουπιδότοπο όλου του Αιγαίου, σπατάλη δημοσίου χρήματος και άσκηση μικροπολιτικής ) είναι πρώτοι και καλύτεροι.

Περιχαρής ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου αρχή της βδομάδας δήλωνε στα ΜΜΕ ότι όλα θα ήταν έτοιμα στην αίθουσα αφίξεων στο λιμάνι μια και θά ξεκινούσαν τα πρώτα δρομολόγια για τα πλοιάρια από την Τουρκία.

Ομως τα ψέματα έχουν κοντά πόδια. Οι πρώτες αφίξεις έγιναν σε χώρους που θύμιζαν εργοτάξια τριτοκοσμικών χωρών ,όπως άλλωστε καταγγέλουν αγανακτισμένοι τόσο για τις συνθήκες δουλειάς τους όσο και για την εικόνα του τόπου μας οι υπάλληλοι του Τελωνείου σε αναρτήσεις τους στο fb.

Αν δεν αντιλαμβάνονται ότι εκτίθενται με τις ανούσιες καθημερινές κούφιες δηλώσεις και φωτογραφίσεις τους προκειμένου να δείξουν ότι παράγουν έργο, ας αρκεστούν μόνο στις φωτογραφίσεις. Ετσι αφ ενός δεν θα εκτίθενται τόσο πολύ ,δεν θα κάνουν ζημιά στην Χίο και αφετέρου θα καλύπτουν το άγχος που έχουν για την καθημερινή προβολή τους και την κατά φαντασία “παραγωγή έργου”».

Σχετικά Άρθρα